Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a luat masa cu aceștia la malul mării

Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a luat masa cu aceștia la malul mării

Bogdan de la Ploiești si parintii

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai în vogă artiști în momentul de față, din țară, dar puțini sunt cei care îi cunosc și părinții. Cântărețul s-a afișat cu aceștia la un restaurant scump din Constanța, la malul mării.

Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a luat masa cu aceștia la malul mării

Bogdan de la Ploiești și-a scos, miercuri, părinții la un restaurant de fițe de la malul mării. Nu a ezitat să posteze și pe rețelele de socializare fotografii cu aceștia. Din imaginea de mai jos se observă că Bogdan de la Ploiești are mai multe trăsături de la mama sa.

Foto: Bogdan de la Ploiești și părinții săi, vezi mai multe foto pe Spynews

Totodată, și Bogdan de la Ploiești recunoaște că mama lui îi seamănă și o consideră sora lui. ”Vreau să v-o prezint și eu pe sora mea, e frumoasă rău de tot, n-am ce să zic. Cred că cu ea semăn. Ce să vă mai zic, mi-au venit părinții”, a spus Bogdan de la Ploiești pe Instagram.

Theo Rose, relație cu Bogdan de la Ploiești?

S-a scris de-a lungul timpului că Bogdan de la Ploiești și Theo Rose ar forma un cuplu, însă, în cadrul unui interviu, Theo Rose a infirmat.

”Am făcut Crăciunul alături de toți ai mei, cu familia mea, cu familia lui Alex. Anul acesta de Crăciun a fost acolo și Bogdan de Ploiești. Deschid Tik Tok-ul și sunt tot felul de videoclipuri cu mine și cu Bogdan. Nu m-am certat cu iubitul. Iubitul meu este cu mine peste tot. Nu a venit cu mine acum pentru că a avut treabă. Între mine și Alex este totul în regulă, să se știe. Oamenii, copii, admiratorii noștri ne-au combinat pe Tik Tok și au imagini cu noi de pe peste tot. De la toate emisiunile, tot, când ne uitam noi mai așa. Uite, recunosc o chestie. Între mine și Bogdan există chimie pe scenă, în primul rând. Atunci când cântăm este o bucurie pe fețele noastre și atunci clar iese cu scântei când se văd imaginile. Bine, și noi am alimentat chestia asta. Noi suntem colegi de studio. Ne vedem în fiecare zi”, a explicat Theo Rose.

Theo Rose, adevărul despre relația cu Bogdan de la Ploiești. Ce este, de  fapt, între cei doi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: