Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan de la Ploiești consumă droguri? Cum a reacționat artistul după imaginile care au umplut internetul: ”Mi-a dat un prezervativ”

Bogdan de la Ploiești consumă droguri? Cum a reacționat artistul după imaginile care au umplut internetul: ”Mi-a dat un prezervativ”

Bogdan de la Ploiești si parintii

Bogdan de la Ploiești a făcut primele declarații după ce au apărut imagini cu el într-o benzinărie, în timp ce ar cumpăra droguri de la un dealer. Fanii au rămas șocați și s-au întrebat care este de fapt adevărul.

Bogdan de la Ploiești consumă droguri? Cum a reacționat artistul

În ultima perioadă s-au iscat o mulțime de scandaluri despre faptul că mai mulți artiști consumă droguri, asta după ce Fulgy a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, iar ulterior a făcut o serie de declarații șocante despre Alex Velea și gașca lui.

Acum, alt artist a fost pus la zid de către fani, după ce o filmare în care apare într-o benzinărie în timp ce cumpăra droguri de la un presupus dealer.

@agslagsy1252#bdlp #bogdandelaploiesti @bogdandelaploiesti.haz #forta #coca♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Deși videoclipul a apărut în mediul online de mai bine de o săptămână, se pare că Bogdan de la Ploiești a decis să răspundă tocmai acum. Acesta a făcut un tik tok pe contul său, pe care l-a postat în urmă cu câteva ore.

”Am tot evitat să dau un răspuns oficial pentru acea filmare cu mine în peco pentru că eu am evitat toată viața mea scandalurile și mi-am făcut imagine și am ajuns ceea ce sunt astăzi prin foarte multă muncă, nu prin scadaluri sau prin subiecte care n-au nicio relevanță. Deci în acea filmare este un băiat care mă sterge pe mine cu șervețele, cred că îl știți de la toate cântările mele, deci nu este niciun dealer de droguri cu ați presupune voi și mi-a dat un prezervativ pentru că aveam o gagică în mașină și voiam să i-l dau, înțelegeți? Cam atât, vă pupă fratele vostru și Dumnezeu cu voi! Restul puteți să considerați ce vreți că oricum asta o să faceți toată viața! Mulțimea de jos se adună să-l defăimeze pe cel de sus, e logic. Dar e greu, că am munci prea mult”, a spus Bogdan de la Ploiești pe contul său de Tik Tok.

@bogdandelaploiesti.hazINFO PENTRU ACEL VIDEO DIN PECO♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Bogdan de la Ploiești și Fulgy vorbesc despre droguri într-un live

Cu fiecare zi care trece apar și mai multe detalii în scandalurile cu drogurile din lumea mondenă. Astăzi a fost publicat un videoclip pe Youtube în care Bogdan de la Ploiești și Fulgy vorbesc despre droguri într-un live.

În timpul discuției dintre cei doi, Bogdan de la Ploiești este auzit în timp ce îi spune lui Fulgy să stea pe live și să termine cu prostiile precizând ”Stai mă, ce ai? Iar ai bagat d-aia, ce ai?”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: