Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, adevărul despre relația lor. E mai mult decât o prietenie și o colaborare muzicală?

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, adevărul despre relația lor. E mai mult decât o prietenie și o colaborare muzicală?

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, adevărul despre relația lor

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, adevărul despre relația lor. Încă de la prima colaborare, fanii celor doi au ales să creadă că între Theo și Bogdan de la Ploiești e mai mult decât o prietenie. Ei bine, artiștii au decis să pună punct acestor zvonuri, spunând adevărul într-o emisiune de televiziune. Sunt sau nu împreună cei doi artiști?

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, adevărul despre relația lor. E mai mult decât o prietenie și o colaborare muzicală?

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, adevărul despre relația lor. Anul trecut, Bogdan de la Ploiești și Theo Rose au lansat prima piesă împreună, iar fanii acestora au preferat să creadă că între cei doi există o poveste de dragoste frumoasă. Deși toată lumea știe că artista are o relație de trei ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin.

Ei bine, enervați de aceste zvonuri, Theo și Bogdan au spus adevărul! Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, cei doi artiști au vorbit despre presupusa relație. Ambii au recunoscut că au alimentat acest zvon, luându-l sub formă de glumă, dar au precizat că niciodată nu a existat ceva mai mult între ei. ”După prima coloborare au tot existat născociri, oamenii și-au tot dorit să ne vadă împreună. Noi nu vrem să insistăm pe treaba asta, să ne facem probleme în viața noastră personală, eu n-am nevastă, am iubită, și ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun, nu vrem să avansăm în treaba asta pentru că nu ne ajută”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Cu toate astea, Theo și Bogdan au lansat o nouă piesă în cadrul căreia cei doi apar ca doi îndrăgostiți în fața altarului. Frumoasa artistă în rochie de mireasă, iar el în costum de ginerică. Au parte de momente tandre, dar totul este planificat pentru videoclipul piesei care a ajuns rapid în topurile muzicale de pe Youtube. Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au declarat că sunt prieteni foarte buni și au o chimie specială atunci când colaborează pe plan muzical.

Ce spune Alex Leonte?

După ce mulți internauți se așteptau ca Theo și Bogdan să formeze un cuplu în viața reală, lucrurile nu stau chiar așa. Artista trăiește o poveste de iubire alături de Alex Leonte, iar cei doi sunt foarte fericiți. După ce s-a spus că cei doi artiști ar avea o relație, Alex a avut prima reacție.

Pentru a închide într-un final toate gurile rele, speculațiile și zvonurile apărute, Theo, Alex și Bogdan au postat pe contul de Tik Tok un clip video care descrie foarte clar relație dintre ei. Mai exact, totul începe printr-o discuție purtată de Theo Rose ș Bogdan de la Ploiești și se termină cu o îmbrățișare și un sărut între artistă și nepotul lui nea Mărin. Acest lucru a demonstrat că relația lor funcționează în continuare și nimeni și nimic nu-i poate despărți. Mai mult, Alex a distribuit clipul pe contul său de Instagram, însoțit de mesajul: ”NA TikTok”.

@bogdandelaploiesti.haz

@hereistheorose Raspunsu anului 🙋🏻‍♂️☹️

♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

 

Theo Rose și Alex s-au cunoscut la un eveniment la care artista cânta, iar tânărul era component al unei formații de dans. La acea vreme Alex avea iubită de șase ani, dar lucrurile nu au mai mers, iar nepotul lui Nea Marin și-a îndreptat atenția către fosta concurentă de la Bravo, ai stil!.