Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, în rochie de mireasă, la brațul lui Bogdan de la Ploiești. Ce pregătește artista fanilor

Theo Rose, în rochie de mireasă, la brațul lui Bogdan de la Ploiești. Ce pregătește artista fanilor

Theo Rose

Theo Rose a îmbrăcat rochia de mireasă! Artista a fost surprinsă în compania altui artist. Iată ce pregătesc aceștia fanilor!

Theo Rose, în rochie de mireasă. Ce pregătește artista fanilor

Theo Rose dă de gândit fanilor. Artista a apărut pe Instagram în rochie de mireasă, la brațul altui artist. Mai exact, la brațul lui Bogdan de la Ploiești și, la un moment dat, l-a și îmbrățișat, informează Spynews.

theo rose si bogdan de la ploiesti la nunta

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești pregătesc filmarea unui nou videoclip. Astfel, au arătat fanilor o parte din cum va arăta acesta. Cert este că cei doi vor avea rol de miri. S-a zvonit de-a lungul timpului că cei doi formează un cuplu, însă, nu este nici pe departe așa, deși au multe piese împreună.

theo rose si bogdan de la ploiesti imbratisati

”După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe Tik Tok și oamenii care ne apreciau ne-am combinat, asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem combo cumva de energie, muzical chiar. Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră și este un băiat foarte talentat și muncitor. Când am văzut toată ideea asta, ne-am amuzat și am alimentat puțin, pentru că ni s-a părut mișto”, a declarat Theo Rose în cadrul unui podcast.

Theo Rose, relație de patru ani cu nepotul lui Nea Marin

Theo Rose e într-o relație cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin. Cei doi sunt împreună de patru ani și pare că au gânduri de căsătorie. Într-un interviu, Theo Rose a mărturisit cum s-a cuplat cu Alex Leonte, care înainte de a fi cu Theo Rose avea o relație de 6 ani care nu mai mergea foarte bine.

Detalii neștiute din relația lui Theo Rose cu nepotul lui Nea Mărin. Alex Leonte a renunțat la iubita pe care o avea de șase ani, pentru artistă | Galerie Foto | Spynews.RO

”(…) Țin minte că m-a chemat într-o seară la barieră. Eram într-un halat alb și nici nu m-am mai urcat în mașină. L-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-a zis că s-au despărțit. Și eu am zis: foarte bine. Și? Am pus problema foarte corect: dacă tu te desparți, să nu ai impresia că o faci pentru mine. Dacă îți închei relația în momentul ăsta e pentru că între voi lucrurile nu mai merg. Eu nu pot să-ți garantez că dacă tu te desparți va fi ceva între noi doi. Că eu nu știu. Poate tu te desparți și apoi mi se ia de tine. Poate nu te mai plac”, a spus Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: