Redactia.ro
Home » Știri » Care este starea de sănătatea a fostului președinte al României, Ion Iliescu

Care este starea de sănătatea a fostului președinte al României, Ion Iliescu

Care este starea de sănătatea a fostului președinte ale României, Ion Iliescu

Ion Iliescu, rămâne internat în spital, deși starea lui este bună. Medicii susțin că situația fostului președinte este favorabilă, dar trebuie să rămână în spital pentru a fi supravegheat.

Care este starea de sănătatea a fostului președinte ale României, Ion Iliescu

Fostul președinte al României, Ion Iliescu a fost internat vineri la spitalul Elias din București. Ion Iliescu în vârstă de 89 de ani, a mers la spital, iar medicii au hotărât să-l interneze de urgență. Purtătorul de cuvânt al spitalului, Silvius Negoiță, a declarat că starea fostului președinte este favorabilă.

Evoluția este favorabilă, dar rămâne în spital în contextul problemelor cardiace cronice de care suferă domnul președinte.A depășit evenimentul de sâmbătă, evenimentul acut, rămân problemele mai vechi ale dânsului și momentan rămâne internat în spitalul Elias”, a spus acesta.

Se pare că starea fostului lider este ușor favorabilă, motiv pentru care va mai rămâne câteva zile internat.

Ion Iiliescu a ajuns la spital

Fostul președinte a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate steturi. Una dintre operații a avut loc la Paris, în 2007. În urma cu puțin timp, Ion Iliescu a fost internat cu febră mare și starea lui i-a îngrijorat pe doctori. În luna aprilie, acesta a fost operat de ericardită lichidiană, tamponadă cardiacă, la spitalulu C.C.Iliescu din Capitală.

Ion Iliescu a fost președintele României, de trei ori. Acesta a câștigat alegerile fără drept de apel în scrutinul din 1990. În 1992, Iliescu a reușit să le ia fața adrversarilor. În 2000 acesta s-a reîntors în Palatul Cotroceni, câștigând în turul 2 într-o cursă cu Corneliu Vadim Tudor.

Citeste si:Care este starea actriței Tamara Buciuceanu-Botez? Actrița rămâne la Elias

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: