Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Care sunt avantajele aduse de hainele organice din lână merinos?

Care sunt avantajele aduse de hainele organice din lână merinos?

Ești părinte și ești în căutarea unor soluții naturale și sănătoase pentru a îmbrăca un copil sau un bebeluș? Atunci acest articol, unde vei afla care sunt avantajele aduse de hainele organice din lână merinos, este pentru tine.

De ce lâna merinos organică este o excelentă alegere pentru un copil sau un bebeluș?

Toate magnificele haine organice pentru copii sunt certificate biologic, răspund celor mai înalte exigențe ecologice, nu au deloc produse chimice nocive în compoziția lor și pot să fie purtate fără să fie spălate în prealabil. Sunt în așa fel concepute pentru a asigura un confort maxim, cu croieli și materiale inteligente, care favorizează nevoia copiilor de a fi mereu în mișcare, în loc să îi strângă sau să îi incomodeze.

Lâna Merinos este, fără îndoială, una dintre cele mai nobile și mai prețioase fibre naturale, cu proprietăți excepționale: termoregulatoare în mod natural, impermeabilă, respirabilă și ușor de întreținut.

Proprietățile de termoreglare și respirabilitate ale lânii sunt ideale pentru a echilibra ușor temperatura copiilor. Acest lucru favorizează bunăstarea fizică a acestora și, în același timp, reduce susceptibilitatea lor la răceli, în special în timpul sezonului intermediar.

Moliciunea și blândețea lânii merinos fac din ea cea mai bună alegere pentru pielea celor mici. În plus, este vorba despre un material elastic, suplu și extrem de fin, fiind un material stretch în mod natural. Iată deci o mulțime de proprietăți excelente care fac din acest material cea mai bună alegere pentru hainele ideale pentru micii aventurieri.

Alte calități de care trebuie să ții cont:

Lâna Merinos este antistatică, astfel încât nu reține particulele de praf pe ea. Este materialul ideal pentru bebeluși și copii cu alergii. Nu provoacă mâncărimi!

Lâna este o fibră proteică și trăiește în armonie cu corpul uman datorită asemănării cu părul uman. Poate absorbi cantități mari de umiditate, până la 1/3 din greutatea sa uscată.

Lâna absoarbe umiditatea din corp și o eliberează sub formă de vapori de apă în exterior. În plus, atunci când intră în contact cu transpirația, suprafața fibrei se transformă în valori acute ale pH-ului care împiedică dezvoltarea bacteriilor.

Iar datorită lanolinei (oaia, pe tot parcursul vieții sale, secretă o grăsime numită „lanolină” care îi impregnează lâna), ea devine o protecție împotriva umidității exterioare, apa se depune la suprafață.

Este antibacteriană. Datorită structurii sale, facilitează circulația aerului și descompune mai ușor moleculele de mirosuri pentru a întârzia apariția mirosurilor neplăcute. De asemenea, lâna merinos are avantajul de a fi inodoră, se spune că este neutră.

Fibra de lână nu se distruge dacă este întreținută așa cum trebuie. Își va păstra astfel toate proprietățile și va îmbrăca toți copiii, atât iarna, cât și vara. Reprezintă cea mai bună investiție pentru că nu vei înlocui prea des hainele celor mici.

Alegând haine din lână merinos de cea mai bună calitate, vei alege și haine care respectă mediul. Lâna se poate refolosi, este biodegradabilă iar oițele au nevoie doar de iarbă, de soare și de apă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini