Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care sunt cele mai urmărite canale de Youtube din lume și ce număr de abonați au

Care sunt cele mai urmărite canale de Youtube din lume și ce număr de abonați au

YouTube este o platformă ce câștigă tot mai multă popularitate, așa că nu este de mirare că acum există și opțiunea youTube Premium, pentru cei care vor să plătească pentru a nu vedea deloc reclame. De asemenea, nu este de mirare nici că mulți tineri doresc să facă o carieră din YouTube, pentru că se plătește foarte bine.

Care sunt cele mai urmărite canale de YouTube din lume, la ora actuală

Un lucru interesant de văzut este care este topul celor mai urmărite canale de YouTube din lume. Sunt o mulțime de youtuberi și o mulțime de canale cu diferite comținuturi, însă sunt unele care au un succes imens. De exemplu, cel mai urmărit canal de YouTube din întreaga lume are 155 de milioane de urmăritori. Iată un top al celor mai urmărite canale de pe această platformă.

  • 5-Minute Crafts – 68.6M subscriberi
  • SET India – 84.3M subscriberi
  • Cocomelon – Nursery Rhymes – 94.8M subscriberi
  • PewDiePie – 107M subscriberi
  • T-Series – 155M

Cel mai urmărit canal de YouTube are 155 de milioane de urmăritori

Pe primul loc este, așa cum am spus, acest canal cu 155 de milioane de subscriberi. Se numește T-Series și estecanalul de YouTube al unei case de muzică din India. În jurul acestuia există mai multe controverse. Astfel, mulți au spus că abonații sunt falși, la fel și vizualizările. Câștiul lunar pentru T-Series este undeva între un milion și 16 milioane de dolari.

Pe locul al doilea este PewDiePie, un tânăr pe nume Felix Kjellberg, care a început în anul 2010 cu videoclipuri de gaming, dar și-a mărit orizontul de conținut. El câștigă între 53.000 și 865.000 de dolari.

Cocomelon este pe locul al treilea și este un desen animat, care apare și pe platforma Netflix. Are conținut educațional.

Pe locul patru este Sony Entertainment Television, cu 84 de milioane de abonați. Este o televiziune din India.

Pe locul al cincilea se află 5-Minute Crafts, un canal de YouTube cu 68 de milioane de abonați. După cum îi spune numele, aici sunt prezentate diverse trucuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: