Redactia.ro
Home » Știri » Ce seriale bune sunt complet gratuite pe Youtube

Ce seriale bune sunt complet gratuite pe Youtube

5 seriale pe care să le urmărești complet gratuit pe Youtube

Serviciile de streaming sunt foarte populare în aceste zile, iar tot mai mulți români își fac abonamente pentru a putea vedea ce filme sau seriale doresc. Totuși, platforma YouTube nu trebuie uitată, pentru este și ea o resursă pentru astfel de filme. Un lucru este, însă, cert. Poți vedea multe seriale complet gratuit pe YouTube. Iată ce ai putea viziona!

Inhuman Condition

Inhuman Condition este un serial pe care poți să îl vezi complet gratuit pe YouTube. Este un serial de domeniul SF, care prezintă povestea unui terapeut ce are pacienți ce se confruntă cu situații supranaturale. Așadar, pe tot parcursul acestuia vom vedea expuse situații paranormale, povești cu zombi sau puteri supranaturale. Sunt explorate teme precum redobândirea controlului propriei vieți sau anxietatea.

Carmilla

Carmilla este un alt serial ce poate fi văzut gratis pe platforma YouTube. În centrul acestei povești este Lizzie Bennet. Este o poveste cu vampiri și situații amoroase ce pot atinge paranormalul. Sunt deja trei sezoane ce pot fi vizionate gratis, pe YouTube.

SOS Save Our Skins

SOS Save Our Skins este un serial pe care merită să îl vezi dacă ești un fan al umorului britanic, al zombilor și al poveștilor supranaturale. Acest serial prezintă aventurile pe care le au doi englezi în timp ce se luptă cu apocalipsa.

Future Girl

Acest serial seamnă foarte mult cu un cartoon. Serialul Future Girl urmărește povestea lui Emi, o fată ce se luptă cu problemele obișnuite ale tinerilor. Ea stă într-un apartament alături de două personaje. Unul dintre acestea este un călător în timp, ce este, de fapt, o pisică. Celălalt personaj este un viking. Este un serial amuzant, dacă îți place să râzi trebuie să îl vezi.

Toate aceste seriale sunt disponibile pe YouTube și pot fi vizionate fără a plăti un leu pentru ele. Este o opțiune foarte bună dacă nu vrei să plătești în plus!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: