Redactia.ro
Home » TV » Câți bani face Dana Budeanu din Youtube într-o singură lună

Câți bani face Dana Budeanu din Youtube într-o singură lună

Dana Budeanu

Dana Budeanu a devenit o senzație în țara noastră, după ce a început să facă emisiunea „Verdict”. Acesta a atras simpatia multora, iar acest lucru nu se traduce numai prin faimă, ci și prin câștiguri mari.

Câți bani face Dana Budeanu într-o lună

Dana Budeanu are emisiunea „Verdict” pa pagina sa de YouTube, care este foarte urmărită. Mai exact, vedeta se bucură de 212 mii de urmăritori. Potrivit unor analize despre modul în care platforma YouTube îi plătește pe creatorii de conținut, Dana Budeanu câștigă undeva între 467 de dolari pe lună și 7.500 de dolari.

Totuși, Dana Budeanu a insistat de fiecare dată că ea nu primește niciun ban din această emisiunea. Mai mult decât atât, creatoarea de modă spune că toate veniturile provenite de la YouTube sunt donate.

„Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don’t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”, a explicat Dana Budeanu.

Dana Budeanu donează banii din emisiune

Dana Budeanu nu se folosește de banii pe care îi face din emisiunea sa. Ea a explicat că face aceste filmulețe strict pentru amuzament și nu pentru bani.

Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți. O să facem un odată cu caterincă numai despre mine”, a mai spus gazda emisiunii Verdict.

Dana Budeanu a devenit cu adevărat cunoscută după mai multe apariții televizate în care a comentat aparițiile vedetelor pe covorul roșu sau la diferite evenimente. Ea este în industria modei de 17 ani și a lucrat cu multe nume mari, printre care și Elena Udrea.