Redactia.ro
Home » Stil de viață » Recomandăm 3 filme care au fost inspirate din viața reală. Unele le găsești și pe Netflix

Recomandăm 3 filme care au fost inspirate din viața reală. Unele le găsești și pe Netflix

The Queen

Filmele inspirate din fapte reale sunt, cu siguranță, mult mai emoționante decât cele care au la bază 100% ficțiune, pentru că știm că acțiunea chiar s-a petrecut în viața reală, iar personajele din film au fost oameni în carne și oase. Iată o selecție de filme inspirate din realitate, pe care trebuie să le vezi!

Toate aceste filme pot fi văzute pe Netflix!

Hachiko: A Dog’s Story

Este una dintre cele mai cunoscute povești bazate pe fapte reale, ce îl are în centru pe cel mai devotat câine din istorie. Este vorba despre Hachiko, câinele care a dat dovadă de o fidelitate fără margini pentru stăpânul său. Filmul urmărește relația specială care apare între Hachiko și un profesor universitar, care îl găsește pe stradă și decide să îl ia acasă. În fiecare zi și în fiecare seara, Hachiko își duce, respectiv așteaptă stăpânul să se întoarcă de la muncă. Într-o zi, acesta face un atac de cord și moare, dar câinele său devotat continuă să îl aștepte timp de nouă ani, la aceeași cale ferată.

Pearl Harbor

Este considerat a fi unul dintre cele mai bune filme despre război. Are la bază o poveste adevărată din al Doilea Război Mondial, când SUA intră în război după ce japonezii atacă forțele armate americane de la Peral Harbor din Hawaii.

În același film este descirsă și povestea de dragoste care se înfiripă în jurul a trei tineri, doi băieți, prieteni, ce iubesc aceeași fată. Soarta lor este decisă în urma războiului.

The Queen

Este un film insipirat dintr-o tragedie mondială și anume moartea Prințesei Diana. Filmul se bazează pe faptul că Regina Elisabeta a trecut printr-o perioadă critică după moartea soției lui Charles, pentru că poporul a învinuit-o pe ea pentru decesul Prințesei Inimilor. La acel moment, Regina a fost nevoită să se retrasă după zidurile Castelului Balmoral, fără vreo șansă de izbândă în lupta cu publicul, care o consideră responsabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: