Redactia.ro
Home » Monden » Care sunt femeile cu care s-a iubit Irinel Columbeanu? Afaceristul a povestit totul într-o carte

Care sunt femeile cu care s-a iubit Irinel Columbeanu? Afaceristul a povestit totul într-o carte

GALERIE FOTO (2)

Irinel Columbeanu este mereu plin de surprize, astfel că acum s-a reprofilat! Celebrul afacerist vrea să devină scriitor și urmează să scrie o carte despre relațiile sale. 

Irinel Columbeanu și-a povestit viața într-o carte

Irinel Columbeanu a anunțat că urmează să scrie o carte în care vorbește deschis despre relațiile sale cu femei celebre. Fostul miliardar s-a decis să șocheze întreg showbiz-ul românesc cu detaliile picante pe care le va scrie în volumul său.

Fostul miliardar de la Izvorani le-a promis tuturor admiratorilor dezvăluiri șocante din viața lui amoroasă, despre relațiile pe care le-a avut cu femeile din viața lui, indiferent dacă au fost experiențe plăcute sau mai puțin plăcute.

În prezent, el lucrează la volumul autobiografic unde își va prezenta în detaliu întreaga viață amoroasă și cu care are de gând să îi surprindă total pe cititori.

”Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu vrea să fie cunoscut de toată lumea așa cum este el în realitate, din acest motiv oferă foarte multe detalii despre viața lui și a partenerelo cu care a interacționat de-a lungul vieții.

Care sunt femeile cu care s-a iubit Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a dus o viață de rege, având femeie celebre alături de el, care i-au îmbunat viața. Unele dintre ele fiind Romanița Iovan, Anna Lesko, dar și Monica Gabor. Irinel Columbeanu a declarat că din toate femeile cu care a fost, Monica Gabor este singura la care s-ar întoarce oricând și cu care ar dori să o ia de la capăt în orice clipă. Fostul afacerist are și o fetiță cu Monica Gabor, pe nume Irina, care în prezent locuiește cu mama sa, peste ocean, având mai multe condiții.

Deși de cele mai multe ori relațiile sale s-au terminat cu scandal, după relația cu Anna Lesko, cei doi au rămas buni prieteni mult timp după ce au decis să o ia pe drumuri separate.

Acum, din cauza unor investiții neprielnice, Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea de circa 150 de milioane de euro, așa că a fost nevoit să se mute într-un cartier din Colentina, fiind nevoit să renunțe la vila din Izvorani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: