Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu se relansează în afaceri. Fostul milionar va primi ajutor din partea Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu se relansează în afaceri. Fostul milionar va primi ajutor din partea Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu se relansează în afaceri

Irinel Columbeanu se relansează în afaceri. Deși Irinel Columbeanu și-a pierdut averea după ce afacerile sale au dat faliment, acesta dorește să se revină în domeniul business-ului, fiind ajutat de nimeni alta decât Monica Gabor. Mai mult, fostul afacerist scrie o carte despre experiențele sale pe care le-a avut de-a lungul vieții.

Irinel Columbeanu se relansează în afaceri. Fostul milionar va primi ajutor din partea Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu se relansează în afaceri. Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați români, dar afacerile sale au dat faliment în ultimii ani, acesta fiind nevoit să se mute într-un apartament modest cu chirie. De la palatul de la Izvorani, unde organiza petreceri fenomenale, Irinel Columbeanu a ajuns trăiască o viață modestă.

Ei bine, dacă toți credeau că fostul afacerist a fost uitat de cei apropiați, se pare că fosta soție, Monica Gabor i-a sărit în ajutor. Conform Antena Stars, fosta soție i-a oferit o soluție lui Irinel Columbeanu de a reveni în afaceri. Mai exact, Monica Gabor i-ar fi spus acestuia să se mute în America, acolo unde ar avea posibilitatea să-și găsească un job bine plătit și de ce nu, să revină din nou în afaceri. Nu se știe dacă Irinel Columbeanu a acceptat sau nu propunerea Monicăi, cert este că fostul model este de apreciat pentru gestul pe care l-a făcut pentru tatăl fetiței sale. În cazul în care fostul afacerist ar accepta propunerea de a se muta în America, Irinel ar putea fi mult mai aproape de fiica sa, Irinuca, care a ales să se mute împreună cu mama sa. Într-un interviu, Irinel declara că banii aduc libertatea, dar adevărata putere nu este căpătată prin aceștia. „Am făcut întodeauan tot ceea ce mi-a plăcut. Banii aduc libertate.Adevărata putere nu e căpătată prin bani. Adevărata putere ți-o aduce inclusiv ingnorarea puterii pe care ți-o aduce banul, luarea în considerare a propriei valori”, declara fostul afacerist în urma cu ceva timp.

Ștefan Mandachi, cuvinte de laudă la adresa lui Irinel Columbeanu

Unul dintre cei mai apreciați afaceriști din țară, Ștefan Mandachi a stat de vorbă cu Irinel Columbeanu și a declarat că acesta are șanse mari să revină în afaceri, pentru că are mare potențial. Mai mult, Columbeanu scrie o carte despre percepția lui cu privire la bani. ”În opinia mea, potențialul proiectului său actual este foarte mare și cred că se va reinventa ușor întrucât muncește cu patimă la scrierea unei cărți. Și credeți-mă, are ce să scrie în ea. Concluzia: luptă pentru prosperitate, pentru abundență, pentru bani. Fie că ai, fie că n-ai, nimănui nu-i va păsa!”, a fost mesajul postat de Ștefan Mandachi, pe Facebook.

Nimeni nu a știut nimic despre proiectul lui Irinel Columbeanu, dar ulterior fostul afacerist a recunoscut că scrie o carte inspirată din faptele reale din viața sa. “În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni, despre ce să scriu sau nu.Până în momentul de față am scris 50.000 de cuvinte, nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi. Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec.”, a declarat Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: