Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Irinel Columbeanu în tinerețe. Transformarea este șocantă

Cum arăta Irinel Columbeanu în tinerețe. Transformarea este șocantă

GALERIE FOTO (5) Cum arăta Irinel Columbeanu în tinerețe

Cum arăta Irinel Columbeanu în tinerețe. Irinel Columbeanu este cunoscut de o țară întreagă, dar puțină lume știe cum arăta omul de afaceri în tinerețe. De-a lungul anilor, Columbeanu s-a schimbat complet, de la un bărbat tânăr, la un bărbat puternic și influent. Cum arăta acesta?

Cum arăta Irinel Columbeanu în tinerețe. Transformarea este șocantă

Cum arăta Irinel Columbeanu în tinerețe. În vârstă de 63 de ani, Irinel Columbeanu este cunoscut de toți românii, din cauza stilului de viață fastuos pe care l-a dus la un moment dat, și prin prisma căsătoriei cu Monica Gabor, care s-a terminat cu un adevărat scandal. Acum, din omul de afaceri milionar, Irinel Columbeanu a ajuns să ducă o viață modestă și singură. Cu toate astea, oamenii au fost curioși să afle cum arăta Irinel Columbeanu în tinereșe. Puțini sunt cei care știu că la acea vreme, fostul soț al Monicăi Gabor avea o înfățișare complet diferită față de cea cu care ne-a obișnuit.

Când era tânăr, Irinel Columbeanu era un băiat timid și nu ieșea din cuvântul tatălui său. Mai degrabă, acesta arăta mai mult a fetiță decât a băiat, și nu prea avea succes la femei. „Lui Irinel i se spunea «Ileana», de la maşina de cusut. E o vorbă: «Bat şi … „calc” …ca maşina de cusut». Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”, povestea regretatul Paul „PCR” Cornateanu.

De asemenea, apropiații săi au spus că Irinel Columbeanu era zgârcit, și nu plătea nota de plată când ieșea cu fetele. „Nu era deloc generos cu fetele, ele se plângeau mereu că nu le lasă nimic. Nici notele de plată de la masă nu le achita, se bucura de relaţiile acelor vremuri. Eu i-am adus-o pe Anna Lesko de la clubul Viena, era îndrăgostit până peste cap, când ea stătea pe la uşi”, mai povestea Paul „PCR” Cornateanu. Irinel Columbeanu a lucrat în tinerețe la combinatul de creștere a porcilor de la Balotești, după care a lucrat ca analist programator la antrepriza de construcții.

Irinel Columbeanu e falit

Unul dintre cei mai bogați oameni din România a ajuns la sapă de lemn. Irinel Columbeanu a fost nevoit să-și revizuiască stilul de viață, după ce a rămas fără bani. De asemenea, acesta a rămas fără casa sa de la Izvorani, fără mașinile de lux, dar și fără terenurile pe care le avea în județul Ilfov. Ultimii ani s-au dovedit a fi dificili pentru el, iar acum trăiește cu chirie, într-un apartament modest, cu două camere de la marginea Capitalei. Cu toate că are probleme financiare, omul de afaceri afișează acelați zâmbet pe chip și optimismul. „Cel mai important este că nu am pierdut speranța„, declară cu tărie Irinel Columbeanu.

Într-un interviu, Columbeanu a declarat că greutățile pe care oamenii le primesc trebuie luate ca atare și efortul de a le depăși este cel care contează. În 2007, Irinel avea o avere care se ridica la aproximativ 7 milioane de euro, însă datoriile l-au lăsat fără avere. „Nu am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este averea mea, care se află înăuntru ființei mele, și niciodată nu m-a interesat acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, ci în cel mai bun caz rămân descendenților„, a mai spus Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: