Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu nu a vrut ca Irina să fie crescută de Monica. Care era motivul

Irinel Columbeanu nu a vrut ca Irina să fie crescută de Monica. Care era motivul

De ce a plecat Irina Columbeanu în America

Irinel Columbeanu s-a resemnat cu privire la plecarea fiicei sale, Irina, în America alături de mama ei și Mr. Pink. Însă, nu a fost dintotdeauna de acord ca Monica, fosta lui soție, să aibă grijă doar ea de fetiță. S-a aflat acest lucru într-un interviu mai vechi.

Irinel Columbeanu nu a vrut ca Irina să fie crescută de Monica

De doi ani, Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu se află alături de mama ei, Monica Gabor. Chiar dacă s-a obișnuit cu acest gând și îi este dor de fetița sa, Irinel Columbeanu nu a fost de la bun început de acord ca Monica să o crească pe Irina. Într-un interviu din urmă cu cinci ani, care abia acum a fost făcut public, fostul milionar explica și motivul, informează Spynews.

Irinel Columbeanu spunea în interviul respectiv că el are posibilitatea să îi ofere o educație mai bună fiicei sale, Irina Columbeanu.

Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate. Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul unui interviu apărut abia acum, după cinci ani de la realizarea sa.

Fiica lui Irinel Columbeanu, atacată pe rețelele de socializare -

Tot în acel interviu, când Irinel Columbeanu nu se afla în situația financiară modestă de acum, Irinel Columbeanu vorbea despre bani. Potrivit spuselor sale, banii aduc libertatea, dar nu și puterea.

„Am făcut întodeauan tot ceea ce mi-a plăcut. Banii aduc libertate. Adevărata putere nu e căpătată prin bani. Adevărata putere ți-o aduce inclusiv ingnorarea puterii pe care ți-o aduce banul, luarea în considerare a propriei valori”, a mai adăugat fostul om de afaceri.

Ce crede în prezent Irinel Columbeanu despre creșterea Irinei alături de Monica

Între timp, lucruruile s-au mai schimbat, iar Irina a fost preluată de mama sa, în SUA. Într-un interviu de anul trecut, Irinel Columbeanu a mărturisit contrariul la ceea ce a spus în urmă cu cinci ani. El crede în prezent că Irinei îi este mai bine să se dezvolte în America, pentru a se adapta „acestei noi lumi”.

”Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”,  a precizat Irinel Columbeanu în emisiunea lui Denise Rifai, ”40 de întrebări”, de la Kanal D.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, fostă Columbeanu, au divorțat în anul 2011. Motivul ar fi fost faptul că Irinel, pe atunci un milionar în adevăratul sens al cuvântului, ar fi înșelat-o pe Monica cu două femei.

irinel columbeanu si monica gabor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: