Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată apartamentul în care locuiește Irinel Columbeanu! Au apărut primele imagini cu locul în care acesta sta cu chirie

Cum arată apartamentul în care locuiește Irinel Columbeanu! Au apărut primele imagini cu locul în care acesta sta cu chirie

GALERIE FOTO (4) Cum arată apartamentul în care locuiește Irinel Columbeanu! Au apărut primele imagini cu locul în care acesta sta cu chirie

Irinel Columbeanu nu mai duce de multe viața sa plină de lux și de opulență, alegând acum să trăiascu cu chirie într-un apartament din Capitală.

Cum arată apartamentul în care locuiește Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și-a schimbat complet stilul de viață de când a pierdut toată averea estimată la 150 de milioane de euro. Acum, fostul milionar se descurcă cum poate fără a mai avea parte de luxul cu care era obișnuit în trecut.

Cum arată apartamentul în care locuiește Irinel Columbeanu! Fostul soț al Monicăi Gabor a fost nevoit să renunțe la lux și opulență după ce a fost executat silit de bănci, iar de mai bine de doi ani s-a obișnuit să aibă un trai normal într-un apartament cu două camere de la marginea Capitalei în care stă cu chirie. Acesta spune că nu duce dorul vremurilor de odinioară, deși este nevoit să gătească și să facă singur curățenie.

Cum arată apartamentul în care locuiește Irinel Columbeanu! Au apărut primele imagini cu locul în care acesta sta cu chirie

Zilele trecute Irinel Columbeanu, în vârstă de 63 de ani, le-a arătat telespectatorilor cum arată apartamentul în care locuiește cu chirie după ce a plecat din vila de la Izvorani. Fostul om de afaceri trăiește într-o casă de circa 65 de mp care măsoară cât livingul din vechea reședință.

Cum arată apartamentul în care locuiește Irinel Columbeanu! Fostul milionar spune că nu și-a pierdut speranța și nu plânge după vremurile de odinioară în care avea servitori, menajere și bucătăresă. Afaceristul inclus până nu demult în topurile milionarilor în euro s-a obișnuit cu actuala viață și spune că a mai avut perioade în care nu avea suficienți bani.

Cum arată apartamentul în care locuiește Irinel Columbeanu! Au apărut primele imagini cu locul în care acesta sta cu chirie

”Nu mi-e dor de viața aia, a fost frumos și poate că va mai fi. Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. Am mai avut perioade de-astea, eu nu m-am născut în vile sau mașini scumpe. Începuturile vieții mele au fost cam similare ca posibilități financiare. Cazul meu nu mi se pare că este așa… cenușă. Nu este o situație plăcută, dar asta este”, a spus vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Fostul milionar s-a obișnuit să trăiască într-un apartament cu două camere și a mărturisit că nu a luat aproape nimic din vechea viață. Acesta petrece destul de mult timp în bucătărie unde pregătește tot felul de preparate culinare. Cât despre baia pe care o avea la Izvorani, fostul om de afaceri susține că nu simte lipsa jacuzzi-ului imens pe care-l avea în urmă cu ani buni.

Cum arată apartamentul în care locuiește Irinel Columbeanu! Au apărut primele imagini cu locul în care acesta sta cu chirie

”Petrec în bucătărie mai mult timp decât la Izvorani. Învăț. Știu să gătesc picioare de crab, caracatiță, rață… Bucătăria de la Izvorani e comparabilă cu apartamentul de acum”, a mai spus omul de afaceri.

Cum și-a pierdut averea Irinel Columbeanu

Fostul soț al Monicăi Gabor și-a pierdut mare parte din avere în urmă cu mai bine de cinci ani. În tot acest timp însă, Irinel a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a păstra aparențele, sperând că va reuși să se redreseze financiar, fără ca publicul și amicii săi să afle.

S-a aflat că acesta a falimentat atunci când a apărut la Asia Express, emisiune concurs de la Antena 1. Fostul milionar a acceptat atunci să apară în show pentru suma de 2.000 de euro.

“Irinel a vândut pe rând proprietățile, una după alta. A vândut un apartament, iar din acei bani a reușit să își păstreze statutul. Mai apoi s-au terminat banii și a vândut altul și tot așa. Mulți ani a reușit să păcălească pe toată lumea și si să lase senzația că încă este potent din punct de vedere financiar. Numai că a ajuns într-un punct în care efectiv nu mai are ce să mai vândă. A rămas fără nimic”, au declarat surse pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: