Redactia.ro
Home » Știri » Care va fi viitorul lui Kate Middleton dacă Prințul William devine rege. Prințesa de Wales va primi un nou titlu regal

Care va fi viitorul lui Kate Middleton dacă Prințul William devine rege. Prințesa de Wales va primi un nou titlu regal

În momentul în care Prințul William urcă pe tron, succedându-l pe tatăl său, Regele Charles, este de așteptat să fie numit Regele William al V-lea. Însă, există unele discuții cu privire la titlul pe care îl va primi soția sa, Kate Middleton, unii sugerând că ar putea fi cunoscută ca Regina Catherine a VI-a.

Ce se va întâmpla cu Kate Middleton în cazul în care Prințul William devine rege

Revista Hello a discutat cu istoricul regal Marlene Koenig, cunoscut pentru blogul său Royal Musings, care a confirmat că, atunci când soțul ei va fi încoronat ca rege al Marii Britanii, Prințesa de Wales va deveni Regina Catherine. Odată cu urcarea pe tron a lui Regele Charles, Prințul William a moștenit multe dintre titlurile tatălui său, inclusiv cel de Duce de Cornwall și Prinț de Wales. Kate Middleton a primit, de asemenea, aceste titluri și este cunoscută sub numele de Prințesa de Wales și Ducesa de Cornwall. În timp ce este în Scoția, Kate este recunoscută ca Ducesa de Rothesay.

În momentul în care Prințul William devine rege, soția sa, Kate Middleton, va purta titlul de Regina Catherine. În ciuda faptului că soțul regretatei Regine Elisabeta, Prințul Philip, este cunoscut drept consort al reginei, Kate Middleton nu va fi regină consort.

„Soția regelui este, prin tradiție, regină”, explică istoricul regal Marlene Koenig. Totuși, dacă soțul reginei este cunoscut ca prinț consort și nu ca rege, se creează un titlu separat pentru acesta.

„Un soț nu împărtășește rangul soției și același lucru este valabil și pentru soții prințeselor”, adaugă istoricul. Astfel, se explică de ce soțul Prințesei Eugenie, Jack Brooksbank, nu a primit un titlu la momentul căsătoriei lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: