Redactia.ro
Home » Sport » Carlo Ancelotti, înlocuit cu Gennaro Gattuso pe banca lui Napoli!

Carlo Ancelotti, înlocuit cu Gennaro Gattuso pe banca lui Napoli!

Carlo Ancelotti, înlocuit cu Gennaro Gattuso

Carlo Ancelotti a fost demis de cei de la Napoli chiar după ce a calificat echipa în optimile Ligii Campionilor. Tehnicianul a fost înlocuit rapid cu Gennaro Gattuso.

Presa din Italia susține că, Ancelotti are deja 2 oferte, după ce a fost demis de Napoli. Plecarea antrenorului de 60 de ani s-a petrecut la doar o oră după ce echipa sa a învins-o pe Genk și s-a calificat în optimile Ligii Campionilor. Se pare că, Arsenal şi Everton l-ar dori pe Carlo Ancelotti. „Tunarii” îi caută înlocuitor lui Unai Emery, demis în urmă cu aproape două săptămâni, în timp ce Everton vrea un technician nou, după ce Marco Silva a fost demis în urma eşecului cu 2-5 din derby-ul cu Liverpool.

Gennaro Gattuso, noul antrenor al lui Napoli

Gattuso era liber de contract din această vară, atunci când a fost demis de Milan. Gennaro Gattuso a semnat un contract pe doi ani cu Napoli. Salariu anual este de 1,5 milioane de euro, şi are ca prim obiectiv calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. În acest moment, vicecampioana Italiei e doar pe locul 7 în Serie A, cu 21 de puncte după 15 etape.
Gennaro Gattuso în vârstă de 41 de ani a debutat în cariera de antrenor în 2013, la Sion, unde era încă şi jucător. Le-a mai pregătit pe Palermo, OFI Creta, Pisa. Ultima echipă antrenată a fost Milan de unde a fost demis, pentru că nu a calificat-o în Liga Campionilor. .

Citește și: Adrian Mutu, noul antrenor al naționalei U21! Ce obiectiv are „Briliantul”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: