Redactia.ro
Home » Sport » Carlo Ancelotti, salariu fabulous la Everton! Cât primește pentru salvarea echipei

Carlo Ancelotti, salariu fabulous la Everton! Cât primește pentru salvarea echipei

Carlo Ancelotti, salariu fabulous

Carlo Ancelotti ar putea avea un salariu incredibil, dacă acceptă oferta celor de la Everton. Potrivit jurnalștilor de la The Sun, antrenorul a negociat deja contractul.

Carlo Ancelotti este pregătit să revină în Premier League. The Sun, dar și cei de la la Sky Sports scriu că tehnicianul a ajuns la Liverpool și și-a negociat deja contractul. După 4 ore de discuții, Carlo Ancelotti ar fi acceptat oferta și îl va înlocui pe Marco Silva. Pentru a antrena echipa de pe Goodison Park, italianul ar primi 11.5 milioane de lire și un bonust de 2.5 milioane dacă îi salvează de la retrogradare. Contractul ar fi pe o durată de 4 ani. În acest moment, Everton este pe locul 16 în campionatul Angliei, cu 18 puncte adunate în 17 etape.

Ancelotti dat afară de la Napoli

Carlo Ancelotti a fost demis de la Napoli, chiar după ce echipa a câștigat cu Genk în Liga Campionilor. Patronul echipei luase decizia de a-l demite înaintea meciului, iar victoria nu a mai contat. Imediat însă, italianul a primit mai multe oferte, dar se pare că își dorește să revină în Anglia. Carlo Ancelotti, în vârstă de 60 de ani a mai pregătit-o în Premier League pe Chelsea, în perioada 2009-2011. Trei trofee a luat în Anglia. Titlul, Cupa Angliei și Supercupa Angliei. De-a lungul carierei, italianul a antrenat echipe precum Juventus, Milan, PSG, Real Madrid sau Bayern.

Citește și: Răzvan Lucescu a ratat finala Mondialului cluburilor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: