Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Brumă, pictorial incendiar la 44 de ani. Cum reușește să se mențină în formă

Carmen Brumă, pictorial incendiar la 44 de ani. Cum reușește să se mențină în formă

Carmen Brumă are 44 de ani și un corp de adolescentă. Frumoasa șatenă se menține într-o formă de invidiat și recent a realizat un pictorial sexy pentru o publicație.

În cadrul unui interviu, Carmen Brumă a fost întrebată cum se simte la 44 de ani și dacă consideră că în acest moment este cea mai bună versiune a ei. Vedeta a răspuns că speră ca nu asta să fie cea mai buă versiunea ei și că își dorește ca o dată cu înaintarea în vârstă să arate și mai bine de atât.

De asemenea Carmen Brumă a răspuns și la curiozitatea publicului și anume cum reușește să se mențină în formă și cum a reușit să facă asta pe perioada pandemiei. Carmen Brumă a dezvăluit că ea vede această luptă pentru un trup de invidiat ca un fel de provocare și că nu și-a propus să fie o „victimă” a perioadei pandemiei în care mulți dintre oameni au stat doar în casa, au renunțat la sport și au mancat mai mult decât in mod normal.

„Mulțumesc pentru complimente! Sincer, sper că nu e asta cea mai bună versiune a mea pentru că mie îmi place tare mult și „călătoria’ către cea mai bună versiune. E motivantă, revelatoare, un combustibil eficient pe termen lung. Dacă am ajuns deja la cea mai bună versiune, ce fac mai departe? Făcând programe de slăbit și fiind un fel de „suport pentru oamenii care își doreau să scape de kilogramele în plus cu ajutorul programelor mele de pe www.carmen-bruma.ro. Am luat-o ca pe o provocare, și eu funcționez foarte bine în „paradigma asta. Mi-am propus să nu fiu în niciun fel „victima perioadei prin care trecem și să găsesc o cale să profit de ea dacă se poate. Am lansat în plină pandemie programul meu Abdomenul de Urgență by Carmen Brumă, pe care l-am filmat în condiții „de urgență, eu cu prietena mea Adina Halas, pe acoperișul unei clădiri, în aer liber… A fost o mega provocare ca doi oameni, dintre care unul trebuia să fie în fața camerei, să suplinească efortul, munca unei echipe întregi. Ne-a ieșit și sunt foarte mândră de asta.„, a povestit Carmen Brumă în cadrul interviului.

Carmen Brumă a primit și o întrebare poate puțin mai incomodă și anume a fost întrebată dacă faptul că la un moment dat a fost supraponderală a fost un motiv pentru care acum are mare grijă de corpul ei. O altă curiozitate la care Carmen Brumă a răspuns a fost aceea dacă a fost supusă bullyingului pe vremea când era mai plinuță.

A fost un declic la un moment dat pe care îl au mulți dintre cei care se îngrașă foarte multe kilograme și nu se simt bine în pielea lor, în viața lor. E un moment personal și intim în care fiecare om aflat în situația descrisă realizează că nu mai are decât o singură alegere. Din experiența mea, la multe persoane, acest declic apare pe fondul unei suferințe destul de serioase. Dacă nu te doare suficient de tare, nu apare declicul.„, a fost răspunsul vedetei.

Carmen Brumă a dezvălui secretul siluetei ei

Eu am niște reguli pe care le-am introdus acum foarte mulți ani în viața mea și de la care nu mă abat. Una dintre ele este că nu mănânc zilnic același lucru și încerc să diversific cât de mult pot mesele. Una dintre problemele alimentației noastre este lipsa diversității. Mâncăm aceleași patru legume, fructe, cereale etc. În programele mele, mesele sunt diferite de la o zi la alta, și asta li se pare dificil multor persoane, care mă întreabă de ce nu pot mânca șapte zile același mic dejun, de exemplu. O alimentație sănătoasă presupune diversitate, echilibru, flexibilitate și concordanță cu gradul de activitate fizică. Sportul în ecuația asta este un fel de „bon de masă. Dacă faci sport în mod constant și susținut, îți permiți să mănânci mai mult față de o persoană care nu face asta. Plus beneficiile de ordin psihic, care sunt foarte mari și subevaluate. Eu cred sincer că, în vremurile pe care le trăim, sportul este obligatoriu pentru sănătatea mintală.„, a fost explicația dată de Carmen Brumă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: