Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Grebenișan, petrecere de zile mari pentru împlinirea a 30 de ani! Nu și-a mai serbat ziua de naștere de două decenii

Carmen Grebenișan, petrecere de zile mari pentru împlinirea a 30 de ani! Nu și-a mai serbat ziua de naștere de două decenii

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din mediul online, le-a dat de lucru fanilor.

Tânăra a făcut un anunț important pe Instagram și a spus ce are de gând să facă la împlinirea a 30 de ani.

Carmen Grebenișan sărbătorește cu stil împlinirea a 30 de ani

Frumoasa influenceriță mai are foarte puțin până va împlini vârsta de 30 de ani. Pentru asta pune la cale o petrecere de amploare pe care abia o așteaptă. Carmen Grebenișan le-a transmis fanilor săi că nu și-a mai aniversat ziua de naștere de 18 ani. Anul acesta, însă, vrea să schimbe asta.

Ca visul să-i devină realitate, vedeta le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi din comunitatea online. Aceasta își dorește ca aniversarea să fie cu tematică. Vrea să rupă gura târgului și să impresioneze prin ce urmează să se întâmple. Tocmai de asta vrea să organizeze o petrecere excentrică, nebună, plină de culoare, dar pentru care nu a pus încă la punct toate detaliile și mai are nevoie de sugestii.

”Fac 30 de ani și vreau să fac o petrecere șmecheră, nu mi-am mai ținut ziua de la 12 ani. Deci când am avut 12 ani a fost ultima dată când mi-am ținut ziua. Acum vreau să fac o petrecere cu tematică. După ce am avut cununia civilă cu tematică, mi-am dat seama că-mi place foarte mult. Poate mă ajutați să îmi dați câteva idei de tematică pentru petrecerea de 30 de ani.

Toată lumea vreau să respecte dresscode-ul. Vreau să fie ceva excentric și nebun, creativ și colorat sau ceva neașteptat”, a spus Carmen Grebenișan pe pagina personală de Instagram.

Dincolo de tematica ieșită din comun, Carmen Grebenișan vrea și ca locația să fie una exclusivistă. Se gândește să-și aniverseze ziua într-un local la înălțime

Pe lângă tematica ce se vrea a fi una nemaipomenită, Carmen Grebenișan se gândește și la o locație exclusivistă. Pentru că nu-și poate organiza petrecerea aniversară acasă, din cauza vecinilor, vedeta s-a gândit să aleagă o locație la înalțime, pentru a putea combina atmosfera de petrecere, tematica și vibe-ul bun cu o priveliște de nota zece.

”Nu știu unde o să fie petrecere, mă gândesc să o fac pe un rooftop. Nu vreau să o fac acasă pentru că vecinii nu se înțeleg foarte bine cu ideea de petrecere, nu la fel de bine ca noi și trebuie să respetăm asta. O s-o fac pe un vârf de acoperiș, de bloc, de hotel, ceva oficial”, a mai spus blondina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: