Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Grebenișan s-a întors cu o afecțiune gravă de la Survivor România 2023. Prin ce trece faimoasa influenceriță

Carmen Grebenișan s-a întors cu o afecțiune gravă de la Survivor România 2023. Prin ce trece faimoasa influenceriță

Carmen Grebenișan s-a întors cu o afecțiune gravă de la Survivor România 2023. Prin ce trece faimoasa influenceriță

Carmen Grebenișan, singura concurentă din echipa „Faimoșilor” care a ajuns în marea finala Survivor România 2023, s-a întors cu o afecțiune gravă din Republica Dominicană, despre care a și vorbit în mediul online.

Carmen Grebenișan s-a întors cu o afecțiune gravă de la Survivor România 2023. Prin ce trece faimoasa influenceriță

Carmen Grebenișan a petrecut aproape o jumătate de an în Republica Dominicană. Întoarsă acasă, fără marele premiu de la Survivor 2023, a mărturisit că s-a ales însă cu unele probleme.

„O să vă povestesc câteva chestii, legate de schimbările astea fizice prin care am trecut și în continuare trec. Acum am fond de ten, dar am făcut acnee. Am făcut acnee gravă! Gravă de tot. Doamne, nu am crezut că o să trec prin asta! Sunt singura fată de acolo care a făcut acnee. Dintre toate! Ăsta a fost norocul meu”, a povestit Carmen Grebenișan pe Instagram.

Ce a mâncat prima oară Carmen Grebenișan după ce s-a întors din competiția Survivor România? Și-a făcut poftele și nu s-a uitat la calorii

După ce a încheiat aventura din Republica Dominicană pe locul 3 în competiția Survivor România 2023, Carmen Grebenișan s-a întors în România cu o poftă nemaiîntâlnită, burgeri și cartofi prăjiți.

După 6 luni de diete riguroase și restricții alimentare, creatoarea de conținut a hotărât să-și satisfacă toate poftele culinare, fără să numere caloriile.

Experiența petrecută în Republica Dominicană nu a fost deloc ușoară pentru Carmen Grebenișan, fiind departe de confortul de acasă și de opțiunile variate de alimente pe care le avea la dispoziție. Astfel, revenirea în România a reprezentat pentru ea o oportunitate de a se bucura din plin de preparatele și gusturile pe care le-a dorit atât de mult în ultimele luni.

Însoțită de Andrei Krișan și Ștefania Stănilă, doi dintre foștii săi colegi de la Survivor România, Carmen Grebenișan s-a bucurat de burgeri și cartofi prăjiți! Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: