Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra, previziuni despre relația Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda: „Nu le recomand o căsătorie”

Carmen Harra, previziuni despre relația Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda: „Nu le recomand o căsătorie”

GALERIE FOTO (2) Carmen Harra, previziuni despre relația Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda

Carmen Harra, previziuni despre relația Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. Una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România a vorbit despre mai multe cupluri celebre din România. Carmen a avut previziuni și despre relația Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. Declarațiile sunt șocante! Ce se va întâmpla cu relația celor doi?

Carmen Harra, previziuni despre relația Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda: „Nu le recomand o căsătorie”

Carmen Harra, previziuni despre relația Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. Este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, iar multe dintre previziunile ei s-au adeverit. Carmen Harra a făcut declarații surprinzătoare despre mai multe cupluri celebre din showbiz-ul românesc. Printre acestea s-a numărat și cel format din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an de zile și plănuiesc să se căsătorească în acest an. Multe dintre internauși i-au criticat pentru că fac acest pas și consideră că se grăbesc.

Întrebată despre relația celor doi tineri, Carmen Harra a declarat că este o relație temporară și nu le recomandă să-și unească destinele.„Poate să existe ceva temporar. Nu le recomand o căsătorie anul acesta pentru că nu se găsesc în timpul potrivit ca această căsătorie să dureze.(…) Sunt mai mult o relație temporară, decât o relație care să dureze în timp”, a declarat Carmen Harra.

De asemenea, Carmen Harra a vorbit și despre relația Andei Adam cu soțul ei, Sorin Nicolescu. Cu toate că au apărut zvonuri în presă că sunt pe cale să divorțeze, celebra clarvăzătoare a precizat că cei doi formează o pereche ideală și orice s-ar întâmpla, aceștia se împacă.„Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. (…) M-aș mira ca ei să se despartă, chiar dacă o fac, se pot reîmpăca. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere.(…) Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”, a mai prezis Carmen Harra.

Anda Adam si Sorin

Când își va găsi perechea Carmen de la Sălciua?

De previziunile clarvăzătoarei nu a scăpat nici Carmen de la Sălciua. Carmen Harra a dezvăluit că artista o să cunoască pe cineva în viitorul apropiat, mai exact în toamna anului 2021.„Din toamna lui 2021 până în vara lui 2022 vine în viața ei altcineva. Intră într-o perioadă carmică și întâlnește pe cineva care o să-i schimbe percepția despre iubire, familie, devotament…. O văd într-o relație cu cineva pe care nu-l cunoaște la ora actuală. Nu vreau să se grăbească. Până în toamnă îi recomand să mai aștepte. Să fie singură că este în regulă”, a prezis clarvăzătoarea.

Carmen de la Sălciua a fost căsătorită cu faimosul Culiță Sterp, dar în urmă cu doi ani aceștia s-au despărțit. Din declarațiile artistei reiese faptul că fostul soș ar fi înșelat-o. În prezent, Culiță are o relație cu Daniela, o prietenă din copilărie care urmează să îl facă tătic peste câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: