Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua, sfaturi pentru femeile înșelate. Artista nu acceptă infidelitatea în relație

Carmen de la Sălciua, sfaturi pentru femeile înșelate. Artista nu acceptă infidelitatea în relație

GALERIE FOTO (4) Carmen de la Sălciua, sfaturi pentru femeile înșelate

Carmen de la Sălciua, sfaturi pentru femeile înșelate. Interpreta de muzică pentru petrecere se poate declara o femeie norocoasă, având o carieră de succes. Cu toate astea, pe plan sentimental, Carmen de la Sălciua nu poate spune același lucru. După ce a divorțat de Culiță Sterp, vedeta și-a stabilit câteva condiții în momentul în care va intra din nou într-o relație. Totodată, artista le sfătuiește pe fanele ale să nu ierte infidelitatea partenerilor.

Carmen de la Sălciua, sfaturi pentru femeile înșelate. Artista nu acceptă infidelitatea în relație

Carmen de la Sălciua, sfaturi pentru femeile înșelate. În urmă cu câțiva ani, avea să devină una dintre cele mai apreciate interprete de muzică pentru petrecere. Carmen de la Sălciua are un succes imens pe plan muzical, dar pe partea sentimentală, situația a rămas aceeași. După un mariaj eșuat cu artistul Culiță Sterp, vedeta este o femeie singură și disponibilă. Ce-i drept, după divorț, Carmen a încercat să aibă o relație cu Cosmin Isăilă, dar aceasta nu a durat mult. În prezent, artista spune că se axează pe cariera muzicală, dar totodată a învățat din greșelile trecutului, dorind să le ajute și pe fanele sale care trec prin aceeași situație.

Carmen de la Salciua, recomandari pentru fanele inselate

Carmen este foarte activă pe rețelele de socializare, oferindu-le internauților sfaturi de viață pentru a-i ajuta în unele situații. Recent, artista le-a sfătuit pe fanele sale să nu mai accepte infidelitatea în cuplu, pentru că aceasta se va repeta. ”Cu ce scuză să se întoarcă? Se va întoarce pentru că a simțit că ție ți-a păsat și l-ai iubit și unora le plac jocurile astea. Dar nu fii o opțiune, să fii prioritate. Ascultă ce are de spus, dacă vrei să îți păstrezi respectul până la final și crezi că nu vei ceda, dar găsesște-ți un om potrivit moduli tău de a iubi. Și dacă s-ar întoarce de tot… ar pleca din nou… pentru o altă ea! Pune în calcul și felul (modul sau situația) în care l-ai cunoscut! Asta spune multe despre stabilitatea lui ca om. Va exista o karmă care se întoarce mai devreme sau mai târziu”, le-a spus Carmen de la Sălciua fanelor sale.

Ce le îndeamnă Carmen pe fanele sale?

Mai mult, pentru a le încuraja și mai mult pe fete, fosta soție a lui Culită Sterp, le îndeamnă ca niciodată, după divorț, să nu își coboare standardele pentru nimeni, pentru că va veni și ziua în care va apărea cineva potrivit. ”Nu îți coborî standardele, va veni cel care va aprecia și se va mândri cu tine și tot ce gândești tu. Când te afli lângă omul potrivit, toate vin de la sine”, a mai ținut să precizeze manelista.

Deși a încercat să vorbească cât mai puțin despre despărțirea de Culiță la momentul respectiv, tot ea a avut de suferit. „Am avut momente în care în fața oamenilor păream o persoană fericită și în casa mea poate mă târam pe jos. Sunt momente în viața asta în care nu poți să spui și vin blocajele astea. Asta m-a îndepărtat de oameni. Mi-am reînodat relația cu Dumnezeu mult mai profund în perioada asta cât am fost așa”, a declarat Carmen de la Sălciua. Aceasta a recunoscut că a fost înșelată de cel care i-a fost soț, dar a încercat mereu să ierte și să treacă peste pentru că își dorea o căsnicie perfectă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: