Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Harra, previziuni pentru restul anului 2023. Răsturnări de situație, revelații și surprize neplăcute. Ce se va petrece în România

Carmen Harra, previziuni pentru restul anului 2023. Răsturnări de situație, revelații și surprize neplăcute. Ce se va petrece în România

GALERIE FOTO (2) carmen harra

Carmen Harra, clarvăzătoare și numerolog, face previziuni despre modul în care se va desfășura restul anului 2023. Conform acesteia, restul anului va fi unul productiv, plin de vești bune, însă nu vom fi ocoliți și de câteva evenimente mai puțin plăcute. În plus, prețurile vor continua să crească, iar instabilitatea economică va continua să fie prezentă. Iată previziunile lui Carmen Harra!

Carmen Harra, previziuni despre restul anului 2023

Carmen Harra susține că restul anului 2023 va fi unul benefic, o perioadă în care mulți dintre noi vom avea parte de revelații importante. Ne vom da seama că trebuie să renunțăm la prejudecățile de care ne-am agățat pentru a ne clădi un viitor mai bun.

„2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este numărul lui Dumnezeu. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă o jumătate de an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că întrăm în spațiu.

Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acestă jumătate de an. O să pornim într-o altă direcție!”, a dezvăluit Carmen Harra.

Finalul anului 2023 va aduce liniște și echilibru, potrivit previziunilor lui Carmen Harra, însă românii nu vor fi, din păcate, ocoliți de problemele financiare întrucât prețurile vor continua să crească.

„Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul ultimelor luni din 2023. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine.”, susține Carmen Harra.

Anul 2024 va fi unul de cotitură pentru marile personalități ale lumii

Cât despre anul 2024, Carmen Harra are o serie surprinzătoare de previziuni. Anul 2024 va fi unul caracterizat de schimbări și de răsturnări radicale de situație. 2024 va fi un an de cotitură pentru mulți dintre noi, precum și pentru oameni a căror nume are o puternică rezonanță. Se anunță schimbări majore pentru Vladimir Putin, regele Charles al III-lea și Papa de la Vatican, subliniază clarvăzătoarea.

„Anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma. Sunt oameni pe parcursul acestei perioade care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. 2023 atrage atenția și asupra lui Putin dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră.”, a concluzionat Carmen Harra, conform Ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: