Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra şi-a calculat data morţii: „Nu trebuie să-ți fie frică! Eu…”

Carmen Harra şi-a calculat data morţii: „Nu trebuie să-ți fie frică! Eu…”

Clarvăzătoarea, Carmen Harra a povestit, recent, faptul că și-a calculat data morții și îi îndeamnă pe români să-i urmeze exemplul, deoarece este importantă această informație. Iată de ce!

Carmen Harra: „Îți poți schimba data morții!”

Recent, clarvăzătoarea a declarat că știe exact data când îi este predestinat să moară. Aceasta susține că numerologia este cea care ne ajută să aflăm această informație importantă și că nimeni nu trebuie să se sperie. Totodată, susține că ne putem „schimba data morții”:

E bine să-ți cunoști traseul, ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei. Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală. Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei”, a spus Carmen Harra la un post de radio.

Carmen Harra: „Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta”

Clarvăzătoarea susține că a prezis faptul că Regina Elisabeta a II-a va muri anul acesta și asta din cauza cifrei destinului pe care îl avea suverana, 7. Iată explicația!

Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei. Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani. Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani”, a mai spus Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: