Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Iohannis, alte două ținute purtate la Madrid. Prima Doamnă a României a surprins din nou!

Carmen Iohannis, alte două ținute purtate la Madrid. Prima Doamnă a României a surprins din nou!

GALERIE FOTO (6) Carmen Iohannis, alte două ținute purtate la Madrid

Carmen Iohannis, alte două ținute purtate la Madrid. Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participart, săptămâna trecută, la dineul de gală oferit de regele Felipe al VI-lea și regina Letizia în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la Summitul NATO de la Madrid.

Carmen Iohannis, alte două ținute purtate la Madrid. Prima Doamnă a României a surprins din nou!

După ce a purtat ținuta fuchsia la dineul de gală organizat de Regele Felipe al VI-lea și regina Letizia, Carmen Iohannis a purtat alte două ținute. La dineul de gală, Prima Doamnă a României a ales o rochie de lungime medie de culoare roz, cu mâneci scurte și brodate, la care a asortat o pereche de sandale crem și o geantă clutch în aceeași nuanță. Carmen Iohannis a mai purtat două ținute la Madrid. Soția lui Klaus Iohannis a apărut la unul dintre evenimentele conexe summitului intr-o rochie etui alb, fără mâneci, lungă până la genunchi, cu un mic fronseu și o despicătură in zona bustului, drept detalii stilistice.

La această ținută, Carmen Iohannis a purtat o pereche de sandale cu multiple barete, intr-o nuanță mov intens. Putem spune că albul este nuanta preferată a acesteia, purtând deseori, la vizitele oficiale și nu numai, ținute albe. Acest model de rochie l-a mai purtat și în toamna trecută, la Sibiu, la dezvelirea statuii baronului Samul von Brukenthal, dar si la deplasarea din Germania din 2020, când outfitul era completat de un pardesiu din brocart italian. De această dată, comentariile internauților s-au axat pe activitatea domniei sale, care a preferat, în loc să participe la întâlnirile organizate de la Letizia a Spaniei, impreună cu celelalte Prime Doamne, Carmen a preferat să-și urmeze soțul la Centrul Satelitar al UE.

Într-o altă vizită, la Institutul Cultural Român de la Madrid, Carmen Iohannis a mers singură. Prima Doamnă a României a purtat o rochie cu imprimeu și un dublu volan pe corsaj. Un lucru de precizat ar fi faptul că prima-doamnă a preferat din nou încălțări joace, cu degetele la vedere, deloc în ton cu evenimentele la care lua parte.

Cum a fost comentată ținuta purtată de Carmen Iohannis la dineul regal de la Madrid

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au participat marți. 28 iunie, la dineul oficial de la summitul NATO din Madrid, organizat de regele Felipe și regina Letizia la Palatul Regal. Prima Doamnă a României a atras atenția cu tinuta ei. Printre toate opiniile, in timp ce unii o lăudau, alții au criticat tinuta ca una nepotrivita pentru o întâlnire regală. De asemenea, aceștia s-au luat și de sandalele purtate, argumentând că niciodată la un astfel de eveniment femeile nu-și lasă degetele de la picioare la vedere. Carmen Iohannis nu a ținut cont de toate criticile aduse, iar Klaus Iohannis a făcut și o postare pe Facebook despre marele eveniment.

Klaus si Carmen Iohannis Sursă foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

„La dineul de gală găzduit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia cu prilejul Summitului NATO. Începe astăzi un Summit istoric al NATO, la Madrid, într-o atmosferă pozitivă, după discuțiile informale care au debutat aseară. Vom decide, în următoarele două zile, cum va aborda NATO problemele de securitate în următorul deceniu, inclusiv războiul din Ucraina, prin adoptarea unui nou Concept Strategic. Noi, românii, avem așteptări foarte concrete de la această reuniune: o creștere semnificativă a numărului militarilor aliați staționați pe Flancul Estic și, implicit, în România, precum și declararea Mării Negre ca zonă de interes strategic pentru Alianță. Așteptarea generală este ca NATO să arate că este unită și puternică și cred că la acest Summit vom demonstra acest lucru. În aceste vremuri complicate, ne dăm seama cu atât mai mult cât de importantă este umbrela NATO pentru securitatea fiecărui român.”, a scris șeful statului în dreptul imaginilor publicate în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: