Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Rădulescu face declarații cutremurătoare despre părinții săi biologici. Cântăreața era lovită cu bestialitate de mama sa: „Mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor”

Carmen Rădulescu face declarații cutremurătoare despre părinții săi biologici. Cântăreața era lovită cu bestialitate de mama sa: „Mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor”

Carmen Rădulescu a fost adoptată.

La 60 de ani, Carmen Rădulescu, una dintre vocile marcante ale muzicii românești, își deschide sufletul într-un interviu emoționant pentru FANATIK, dezvăluind aspecte neștiute din viața sa personală și artistică. Artista ne poartă printr-o călătorie a amintirilor, începând cu momentele copilăriei marcate de adoptie și până la realizările și dorințele sale actuale.

Adoptată la vârsta de 9 luni, Carmen a avut parte de o copilărie fericită și împlinită, grație părinților adoptivi care i-au oferit dragoste necondiționată. Povestea descoperirii adevărului despre originile sale este una dintre întâmplările marcante ale vieții sale, un moment în care, deși a simțit lumea căzându-i în cap, a reușit să meargă mai departe datorită suportului și înțelegerii oferite de familia care a ales-o.

„Eu am fost lăsată la un cămin de copii până au venit părinții mei adoptivi și m-au luat, aveam 9 luni. Am avut una din cele mai fericite și mai împlinite copilării. Nu mi-au spus din start că sunt adoptată, am aflat pe la 8 ani. Asta prima dată. Eram singură acasă, a sunat telefonul, am răspuns și o voce de femeie mi-a zis ‘eu sunt mama ta’. Care mama? Știam că a mea e la serviciu. Am închis telefonul și, când a venit mama, i-am povestit. S-a albit la față și mi-a zis că, data viitoare când mai sună, să-i transmit să ne lase în pace ca să nu chemăm Miliția.”, a mărturisit cântăreața pentru Fanatik.ro.

Traumele și încercările artistei

Unul dintre cele mai dureroase capitole ale vieții sale îl reprezintă amintirile legate de mama biologică și tratamentul brutal pe care l-a îndurat în primele luni de viață. Cu toate acestea, forța interioară și îndrumarea părinților adoptivi au ajutat-o să depășească aceste momente și să privească viața cu optimism și recunoștință.

În ceea ce privește viața personală, Carmen vorbește cu mândrie despre rolul său de mamă și despre fiul ei, Sorin, evidențiind legătura strânsă și suportul reciproc care le definește relația. În plus, își exprimă entuziasmul pentru un nou capitol din viața sa: finalizarea studiilor la Facultatea de Actorie, un vis pe care l-a urmărit cu perseverență și pasiune.

Reflectând asupra experiențelor sale, Carmen își oferă un sfat pretios: să fie mai îndrăzneață și să nu lase modestia să-i stea în calea împlinirilor. Este o lecție pe care a învățat-o în timp și pe care o împărtășește acum cu oricine se confruntă cu îndoieli sau ezitări în drumul spre realizarea personală.

O artistă autentică și inspirată

În plan artistic, Carmen Rădulescu rămâne dedicată muzicii și fanilor săi, aspirând la îmbogățirea repertoriului și la împărtășirea de noi piese pline de emoție și sensibilitate. De asemenea, jocul la Loto și visul de a câștiga marele premiu adaugă o notă de optimism și speranță planurilor sale de viitor.

La 60 de ani, Carmen Rădulescu este un exemplu de reziliență, talent și umanitate, împărtășindu-ne o poveste de viață plină de învățăminte, speranțe și iubire necondiționată. Artista continuă să inspire și să aducă bucurie în inimile celor care o ascultă, demonstrând că forța interioară și dragostea pentru cei dragi sunt cele care ne definesc și ne ghidează în călătoria vieții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: