Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Rădulescu, stare de rău îngrozitoare: ”Tot corpul mă durea, temperatura nu scădea”

Carmen Rădulescu, stare de rău îngrozitoare: ”Tot corpul mă durea, temperatura nu scădea”

Carmen Rădulescu a povestit fanilor de pe rețelele de socializare clipele de coșmar prin care a trecut, în ultima săptămână. Cântăreața avut o stare de rău îngrozitoare, fără gust și miros cu o temperatură de 38 de grade și nu a mers la spital. Cu toate acestea ea pune totul pe seama unei crize biliare.

Carmen Rădulescu s-a simțit extrem de rău. A avut coronavirus?

Carmen Rădulescu a povestit un lucru șocant fanilor ei pe rețelele de socializare. Ea le-a spus că a avut o stare rău, asemeni simptomelor coronavirusului, dar a pus totul pe seama unei crize biliare și s-a tratat acasă. Cu toate acestea, i-a fost foarte dificil.

„Bună, dragii mei! V-am obișnuit întotdeauna cu poze drăguțe, cu zâmbetul la purtător, știu! Dar de o săptămână, mai precis de pe 8 noiembrie, totul s-a întors cu susul în jos… tot corpul mă durea, mă ardea, temperatura de 38°nu scădea, dureri de cap îngrozitoare, nu mă puteam mișca, nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului, tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut! M-am panicat un pic, dar n-am vrut să chem ambulanța pentru nimic în lume, nu doream să merg la spital, ferit-a Sfântul! Managera mea, Elenuca, a stat alături de mine zi și noapte, m-a vegheat…! După zile de chin i-am cerut medicului de familie (descriindu-i toate stările și simptomele), să-mi trimită o rețetă on-line, să iau ceva, să se amelioreze starea!”, a scris artista duminică, pe Facebook.

După ce a primit medicamentația recomandată de medic i s-a făcut și mai rău. Cu toate acestea, ea se simte mai bine acum.

”Ce credeți?! Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea pe care le tot vedem pe Facebook, nicidecum pentru ce sufeream eu! Ok, am zis, luăm rețeta și-om vedea ce va fi! N-a fost deloc bine… mai rău… și mai rău, orice pastilă (antibiotic) îmi făceau și mai rău! În fine, să nu mai lungesc povestea, totul a pornit de la o criză biliară! N-am crezut până n-am simțit cu vârf și îndesat, că o astfel de criză biliară se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul! Groaznic! Încă nu-mi este bine, dar încet-încet sper să mă pun pe picioare! Vă îmbrățișez cu drag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți, aveți grijă de voi cât se poate de mult! O duminică frumoasă vă doresc!”, a mai scris cântăreața, în dreptul unor imagini din care se observă că stă la pat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: