Redactia.ro
Home » Știri » Povestea dramatică a cântăreței de serviciu a lui Ceaușescu. Artista a căzut pradă depresiei

Povestea dramatică a cântăreței de serviciu a lui Ceaușescu. Artista a căzut pradă depresiei

GALERIE FOTO (7) carmen radulescu

Artista Carmen Rădulescu, preferata soților Ceaușescu, a făcut dezvăluiri emoționante despre viața sa. Cântăreața a mărturisit drama prin care a fost nevoită să treacă încă din primele săptămâni de viață. Carmen a cântat în grupul restrâns care era invitat la nenumăratele recepții  organizate de cuplul prezidențial.

Drama artistei Carmen Rădulescu

Fosta iubită a compozitorului Șerban Georgescu, în anii’80, Carmen Rădulescu în vârstă de 55 de ani, a fost una dintre cele mai apreciate artiste în timpul regimului Comunist.

Deși întotdeauna ieșea pe scenă cu zâmbetul pe buze, drama prin care trecerea o chinuia enorm de mult. Potrivit acesteia, încă din primele săptămâni de viață, viața ei a fost un calvar.

Nașa ei i-ar fi povestit că pe vremea când era doar un bebeluș, mama ei o ținea pe picioare, cu capul în jos și îi aplica bătăi groaznice.

După trei săptămâni, Carmen a fost abandonată de mama ei într-un orfelinat și a stat în ghips un an și jumătate, ulterior fiind înfiată de un cuplu care au iubit-o din prima clipă în care au văzut-o.

Deși părinții adoptivi au încercat să o protejeze, artista a aflat adevărul de la nașa ei, abia după dispariția părinților. Dar acestea nu au fost singurele momente groaznice trăite de artista Carmen Rădulescu.

Drama trăită în perioada căsătoriei

Vreme de 10 ani, artista a fost căsătorită cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, de care a divorțat în anul 1999. Anii treceau, iar ea își dorea să fie artist de primă ligă, dar nu prea a reușit, susține aceasta, din cauza familiei fostului soț.

Socrii mi-au închis cumva toate porțile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri.Voiau să mă țină acasă, să fac sarmale, mămăligă și să cresc copilul. Nu doresc niciunei fete care să căsătorește să treacă prin ce am trecut eu și să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproșez nimic, am făcut tot ce era omenește posibil să mă placă”, spunea artista.

Toate aceste frământări și frustrări au condus-o pe Carmen Rădulescu către depresie și alcool. Potrivit Ciao.ro, cântăreața s-a luptat cu o perioadă în care nu mai vorbea cu lumea, plângea non-stop și își îneca amarul în alcool.

Dar, prietena ei cea mai bună, Elena a reușit să o readucă pe calea acea bună. Acum artista este fericită alături de fiul ei, pe care îl are împreună cu Sorin Oprea.

Carmen Rădulescu, artista preferată a lui Nicolae Ceausescu

Carmen Rădulescu a făcut parte din grupul restrâns preferat de soții Ceaușescu, aceasta participând de multe ori la nenumărate recepții organizate de cuplul prezindețial.

După ce am venit în București, în 1984, am fost angajată la Doina Armatei și la Casa Armatei. Avram aproape lună de lună recepții, în care toată lumea trebuia să stea „drepți” că venea familia Ceaușescu. Trebuia să avem mereu grijă. Aveam o temere fantastică atunci când trebuia să cânt, era temerea: cu ce mă îmbrac? Nu spunea nimeni, decât la televiziune. Temerea o aveam. Nici nu îl vedeai pe Ceaușescu, toate privirile erau la ea. Nu am fost decât la patru metri distană, atât”, dezvăluie artista.

Carmen Rădulescu a urcat pe scenă pentru prima dată când avea doar trei ani, iar la vârsta de 14 ani participa la diferite festivaluri interjudețene de muzică ușoară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: