Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Tănase ar fi putut deveni om de politic. De ce a refuzat ofertele primite

Carmen Tănase ar fi putut deveni om de politic. De ce a refuzat ofertele primite

GALERIE FOTO (4) Carmen Tănase ar fi putut deveni om de politic.

Carmen Tănase ar fi putut deveni om de politic. Celebra actriță a recunoscut că a primit multe oferte de a intra în politică, dar le-a refuzat pe toate. Carmen Tănase a mărturisit că a muncit mult în viață, pentru a-și distruge imaginea astfel.

Carmen Tănase ar fi putut deveni om de politic. De ce a refuzat ofertele primite

Carmen Tănase este una dintre cei mai apreciați actori din România. Invitată în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Carmen Tănase a vorbit despre cariera sa, dar și despre ofertele pe care le-a primit pentru a intra în domeniul politicii. Actrița a declarat că nu își dorește o carieră în politică, pentru că acest domeniu nu i se potrivește, mai ales în momentul de față. „Nu am ce să caut în această politică. În această politică este un joc murdar, în care dacă intră cineva care chiar dacă are gânduri bune și iubește țara asta și nu vrea să participe la nicio mârșăvie, imaginea sa e făcută praf în două săptămâni.

Eu nu am muncit o viață să vină unii să îmi facă imaginea praf. Nu e vorba numai de politica de la noi. Eu sunt observator și ca orice cetățean comentez. E vorba de ce se întâmplă în politică în general pe glob. De 32 de ani lucrurile au mers în jos, nu numai în politică, în toate domeniile. Nu aș putea să particip la asta că nu aș putea să fac nimic., a declarat Carmen Tănase, la emisiunea lui Denise Rifai.

Carmen Tănase, criticată că a jucat în telenovele

Vedeta a vorbit și despre perioada în care a jucat în telenovele, la postul Acasă TV. A interpretat-o pe Flăcărica, personaje de care mulți români își amintesc acum. Actrița a jucat aproape patru ani în telenovela „Inimă de țigan”, alături de Gheorghe Visu. Ea o interpreta pe Flăcărica, iar State era soțul ei. O lungă perioadă actrița a fost criticată de unii fani pentru că a acceptat să joace în telenovele. Carmen Tănase are o carieră de peste patruzeci de ani în teatru, film și televiziune. Actrița, în vârstă de 61 de ani, declară că nu regretă niciun personaj jucat în telenovelele românești.

Sunt niște povești simple. În general, după «Fata moșului și fata babei». Cumva finalul e previzibil, întotdeauna sunt protagoniști și antagoniști. Deci sunt niște reguli care nu se încalcă la telenovele. Povestea e mai simplă, nu-ți pune atâtea probleme. Sunt seriale, telenovele, care sunt un pic mai complexe, Brazilia este specialistă în așa ceva. Nu contează neapărat povestea, pentru că telenovela este jucată de actori și atunci contează cum este jucată telenovela.Eu nu am făcut niciodată rabat, adică eu nu știu să joc cumva într-o telenovelă și cumva într-un film artistic. Eu am învățat de la profesoara mea Olga Tudorache cum se joacă. Eu am tratat totul cu foarte multă seriozitate, uneori mult prea multă seriozitate.Noaptea pregăteam secvențele pentru ziua următoare. Am făcut-o toți din trupa aceea de la țigani și de-aia a avut așa de mare succes”, a declarat Carmen Tănase, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: