Redactia.ro
Home » Știri » Casa Cristinei Țopescu, desigilată. Ce se află în fața casei?

Casa Cristinei Țopescu, desigilată. Ce se află în fața casei?

CASA CRISTINEI țopescu

Casa Cristinei Țopescu a fost desigilată, ieri, de către Maricel David, procurorul criminalist care se ocupă de acest caz. Ce se găsește în fața casei?

Casa Cristinei Țopescu, desigilată

Miercuri, procurorul de caz a desigilat casa Cristinei Țopescu. Teoretic, acest lucru trebuia să aibă loc după ce cauza morții era stabilită, iar raportul toxicologic era finalizat. Iată, însă, că, momentan, autoritățile n-au făcut publice nici cauza morții și nici rezultatul raportului toxicologic.

Ce se afla în fața reședinței vedetei

Toți cei care trec pe lângă casa în care Cristina Țopescu și-a găsit sfârșitul, pot vedea un munte de coroane. Atât cea depusă de președintele Klaus Iohannis, cât și cele aduse de diverse personalități au fost aduse acolo. Asta pentru că, inițial, au fost depuse la Capela Cimitirului Bellu, apoi transportate către casa jurnalistei.

Aparent, momentan, familia a refuzat să ofere informații despre locul în care este depusă cenușa Cristinei Țopescu. Se crede, însă, că aceasta va fi depusă fie într-un cavoul al familiei, fie la Cimitirul Ghencea Militar, acolo unde marele comentator sportiv a fost îngropat în 2018, potrivit Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: