Redactia.ro
Home » Monden » Căsătoriți de 11 ani. Cum a rezistat căsnicia lui Puya: „Nu am stat mereu acasă. Dacă stai mereu ochi în ochi, atunci te cerți”

Căsătoriți de 11 ani. Cum a rezistat căsnicia lui Puya: „Nu am stat mereu acasă. Dacă stai mereu ochi în ochi, atunci te cerți”

Sursa foto: Libertatea

Căntărețul Puya, îndrăgit și apreciat de public, spune cu mândrie că pe lângă artist este soț și tată. Deși a fost mai rezervat în presă, aceasta destăinuie secretul relației de 11 ani cu soția lui, Melina.

11 ani de căsnicie

Într-un interviu acordat celor de la ego.ro, cântărețul a făcut mărturisiri despre soția lui Melina, dar și despre fetițele pe care le au cei doi împreună.

El susține că în cei 11 ani de căsnicie nu s-au gândit nicio secundă la despărțire, dimpotrivă, relația lor e mai strânsă de la zi la zi:

„Prin înțelegere reciprocă, în primul rând. Și pentru faptul că nu am stat mereu acasă. Dacă stai mereu ochi în ochi, atunci te cerți. Ca să îți fie dor de cineva, trebuie să mai și plece. Fiecare trebuie să își vadă de treaba lui, iar apoi să vă întâlniți într-un punct comun. O căsnicie bună este și un dar de la Dumnezeu, depinde pe cine nimerești, nu știi niciodată 100%. Aici s-a întâmplat să fie o întâlnire fericită”, a explicat el.

Acesta a primit o întrebare despre modul de educație pe care Melina îl oferă fetițelor:

„Ele fiind toate fete, mama discută mai multe lucruri cu ele. În general, le învață să fie independente, să aibă încredere în ele, asta este foarte important. Depresia este boala secolului, iar atunci când începi să gândești prost despre tine, toate chestiile se acumulează și este greu să mergi mai departe. Este foarte important să ai încredere în ceea ce faci, pe lângă cunoștințele de fizică, matematică, chimie. Trebuie să știi să treci peste eșecuri, până la urmă”.

Rolul bisericii în viața cântărețului

Acesta a punctat și rolul bisericii în viața lui și cum l-a influențat sa-și găsească fericirea în viața de familie, dar și cum au menținut iubirea dintre ei:

„În primul rând trebuie să ți le dorești. Eu tot timpul asta am căutat, să am o fată cu care să merg la restaurant, să merg cu ea de Paște la mama acasă, să pot să o prezint prietenilor mei și să nu îmi fie rușine. Mi-am dorit mereu să am o fată de acest gen, să pot să zic: Ea este o doamnă.
Este interesant să exersezi până la un punct, dar nu te împlinește, din punctul meu de vedere. La un moment dat, când m-am dus la preot și m-am spovedit, i-am spus: Nu știu ce se întâmplă că întâlnesc numai vagaboande. El s-a uitat la mine și mi-a zis: „Păi, normal, că pe cele cuminți nu le bagi în seamă”. Atunci mi s-a aprins un beculeț, pe cele cuminți nu prea le băgam în seamă, că mă plictiseam repede. Dacă ai răbdare și cauți și altceva în afară de seara respectivă, atunci e posibil să găsești”, a încheiat el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: