Redactia.ro
Home » Monden » Case de vedete. Cum arată locuința de lux a Adrianei Bahmuțeanu

Case de vedete. Cum arată locuința de lux a Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu locuiește într-un apartament de lux din centrul Capitalei, de lângă parcul Cișmigiu. Aici, după divorțul de Silviu Prigoană, s-a mutat cu fiii ei, Eduard şi Maximus. Anul trecut, Adriana Bahmuțeanu și-a reamenajat locuința conform principiilor feng shui.

Case de vedete. Cum arată locuința Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu are un apartament în centrul Bucureștiului, amenajat după regulile feng shui. Locuința este una de lux, cu obiecte aparte. Este compusă din două dormitoare, un living și, evident, din baie și bucătărie.

”Acesta este linvingul meu împărătesc. Este un loc în care mă regăsesc, mă distrez, vin prietenii”, a precizat fosta soție a lui Silviu Prigoană, într-o emisiune la Kanal D.

Nu este disponibilă nicio descriere.

În casa Adrianei Bahmuțeanu au venit specialiști feng shui, care au i-au dat sfaturi despre ce trebuie să facă, încât să mențină o armonie bună în apartament. De exemplu, în sufragerie i-au spus să țină opt fructe aurii și doi elefanți îndreptați cu trompa spre ușă.

”Au venit la minte niște specialiști în feng shui și-au zis că este bine să ținem anul ăsta (2020-n.r) pe masă în casă 8 fructe rotunde aurii. Iar înainte să le pui pe masă, ca să atragi și mai mult spor, le rostogolești prin casă. Este bine să ții doi elefanți îndreptați cu trompa spre ușă. Eu am unul mai mare și unul mai mic, trebuie să-i schimb, deoarece trebuie să fie din același film”, a explicat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu mai are în sufragerie un șemineu care nu a ars niciodată, dar…se pare că acest lucru este benefic imobilului. Însă, a primit recomandare să schimbe culoarea pereților, din cauză că îi creează poftă de mâncare.

Nu este disponibilă nicio descriere.

”În casa asta s-a născut Maxim, băiatul meu cel mare. Specialiștii  feng shui spun că este bine că nu a ars niciodată șemineul deoarece aici nu-i nevoie să fie foc. Trebuie să schimb și culoarea pereților, deoarece mi s-a spus că îmi creează poftă de mâncare și de aceea m-am îngrășat”, a mărturisit fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu are un dormitor unde preferă să citească

În apartament, prezentatoarea are două dormitoare. Într-unul dintre ele deține un dulap cu multe articole vestimentare, inclusiv rochii. ”Rochii de seară, nu mai am unde să le mai pun”, a arătat  Adriana Bahmuțeanu.

Nu este disponibilă nicio descriere.

În al doilea dormitor, Adriana Bahmuțeanu preferă să citească. ”Aici am un alt dormitor, unde de regulă stau să citesc”, a mai spus vedeta.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cine e bărbatul cu care Adriana Bahmuțeanu are o relație?

În prezent, Adrian Bahmuțeanu este și o femeie îndrăgostită. Are de câteva luni o relație cu un cântăreț grec, Nikos Papadapoulos.

”Nu este nimic bătut în cuie. Important este să te lași purtat de val. Dacă aș găsi un om cu care să mă înțeleg 100%, probabil. Eu sunt o persoană foarte ciufută la mine acasă. Am tabieturile mele. Îmi place să fie lucrurile într-un anume fel. E o chestie de compatibilitate. Probabil, nu știu, nu m-am gândit la asta. Am alte planuri”, a spus Adriana Bahmuțeanu într-o emisiune TV, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: