Redactia.ro
Home » Monden » Castelul Bran, sub ocupaţie „americană” de lux: ce au mâncat Elon Musk şi prietenii miliardari la party-ul de Halloween 2022

Castelul Bran, sub ocupaţie „americană” de lux: ce au mâncat Elon Musk şi prietenii miliardari la party-ul de Halloween 2022

elon musk

Este clar de-acum: Elon Musk şi prietenii lui miliardari au petrecut de Halloween 2022 la Castelul Bran: bogaţii de peste Ocean au închiriat toate pensiunile de lux din zona Bran pentru petrecerea de Halloween. O româncă a dezvăluit pe rețelele de socializare acest lucru.

Trei locații în care ne-am oprit, de top din Bran, unde ne-am oprit să mâncăm, ne-au spus că toate sunt închiriate, toate cazările din Bran și toate locațiile exclusiviste de către cel mai bogat om de pe planetă. N-am crezut, dar am intrat pe Google și am aflat că Elon Musk vine în România și va face o super-petrecere în seara asta”, a spus tânăra pe TikTok

Familia Ducu s-a ocupat de catering

Astăzi, vedetele americane au mâncat la un restaurant de fițe din Brașov. Dezvăluirile făcute de reprezentantul restaurantului unde bogații lumii au luat astăzi masa de prânz.

De cateringul de la castel s-a ocupat familia Ducu, de la firma Casa Terra, restaurant cu produse tradiționale românești. Elon Musk a cerut în mod expres ca mâncarea să fie una preponderent din țara noastră.


Castelul Bran, sub ocupaţie „americană” de lux: ce au mâncat Elon Musk şi prietenii miliardari la party-ul de Halloween 2022

Aproape 50 de persoane participă la mega petrecerea organizată de cel mai bogat om al planetei la Bran, prin care Angelina Jolie,Peter Thiel, fondatorul PayPal, Sergey Brin, de la Google, Luke Nosek, co-fondator PayPal și fondator al Gigafund.

Au mâncat salamuri şi conopidă

Ce au mâncat miliardarii lumii la Bran? Preparate de lux, dar şi reţete tradiţionale româneşti.

Începând de la mix de salamuri și brânzeturi italienești, Prosciutto crudo de Parma, Parmigiano Reggiano. Am avut paste gătite pe o roată de parmezan, inclusiv și pentru cei care consumă fără gluten, am avut paste fără gluten.

La Main Course am avut Roasted Beef Black Angus Uruguay, un antricot, Creveți de Argentina în sos de capere cu unt, am avut Ouă Benedict, Ouă Florentine pentru vegetarieni, pâine fără gluten, legume la grătar: vinete, dovlecei, ardei gras, ciuperci.

Pentru vegetarieni am avut o conopidă coaptă cu unt de cocos. Foarte mult au mers pastele, cele gătite în roata de parmezan.

Au fost foarte mulți vegetarieni, vegani. La desert am avut macaroons, iar la partea de băuturi am avut un bar de detox cu shot-uri de ghimbir, lime și ananas, fresh-uri cu iarbă de grâu, fresh-uri cu sfeclă roșie și lime„, a spus o sursă de la restaurantul unde bogații lumii au luat astăzi masa de prânz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: