Redactia.ro
Home » Monden » Vedete internaționale, mare petrecere în România: au închiriat Castelul Bran

Vedete internaționale, mare petrecere în România: au închiriat Castelul Bran

ERATĂ! Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România în ultimele zile și nu au fost prezenți la petrecerea de la Bran.

știre inițială

Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari ar urma să petreacă Halloween-ul în România, la Castelul Bran. Peter Thiel, fondatorul PayPal, a aterizat azi-noapte pe aeroportul Otopeni.

Pe lista celor 200 de invitați care vor participa la petrecerea de Halloween se află Sergey Brin, întemeietorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, co-fondatorul PayPal Luke Nosek, magnatul Larry Page, care ocupă locul 6 în topul celor mai bogați oameni din lume în anul 2022 și co-fondator Google, dar și vedete, actori și artiști.

Ce se întâmplă de Halloween?

De Halloween, copiii şi adulţii se deghizează, sună la uşile vecinilor şi le cer bomboane folosind expresia „Trick or treat” („Farsă sau dulciuri”). În ciuda numărului mare de oameni care o serbează, puțini sunt cei care știu cum a luat naștere această sărbătoare.

Halloween-ul derivă din sărbătoarea Samain, care se ţinea la sfârşitul toamnei şi marca intrarea într-un nou an. În Irlanda şi în Ţara Galilor, oamenii se temeau de noaptea de Samain, în timpul căreia spiritele malefice puteau să apară pentru a bântui lumea celor vii. Pentru a evita acele prezenţe „întunecate” şi pentru a îndepărta pericolul, vechii celţi aprindeau focuri în aer liber.

Deoarece sărbătoarea cade în vremea recoltării merelor, merele glazurate sau caramelizate se numără printre mâncărurile tradiționale de Halloween. Acestea se obțin prin ungerea merelor întregi cu un sirop dulce lipicios, uneori se adaugă miez de nucă măcinată.

Elon Musk a lansat un nou parfum

Elon Musk și-a lansat propriul parfum, intitulat „Burnt Hair”, în traducere „Păr Ars”. Acesta s-a lăudar că a vândut peste 10.000 de sticle, care i-au adus încasări de milioane de dolari, în doar câteva ore.

„Cu un nume ca al meu, să intru industria parfumurilor era ceva inevitabil. De ce oare m-am împotrivit atât de mult timp?!”, a scris Elon Musk, pe contul său de Twitter, unde se propune „vânzător de parfumuri”.

Într-un alt mesaj postat pe Twitter, Musk a susținut că produsul său este „cel mai bun din lume”. Costul unei sticle de parfum ajunge la 100 de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: