Redactia.ro
Home » Știri »  Câștigătoarea Chefi la Cuțite a trădat Antena 1 și a semnat cu Kanal D. Florica Boboi, gata de o nouă etapă din viața ei

 Câștigătoarea Chefi la Cuțite a trădat Antena 1 și a semnat cu Kanal D. Florica Boboi, gata de o nouă etapă din viața ei

Într-o revirimentare spectaculoasă a carierei sale, Florica Boboi, cunoscută pentru triumful său în cadrul celebrei competiții Chefi la Cuțite, a decis să își schimbe cursul profesional, alegând să colaboreze cu Kanal D, sub egida Dogan Media. Această mutare, care a surprins atât fanii cât și peisajul mediatic, semnalează debutul unei noi capitole în viața Floricăi, aceasta exprimându-și încrederea că va beneficia de un suport mai robust din partea noii sale case de producție. Iată detaliile!

 Câștigătoarea Chefi la Cuțite a trădat Antena 1 și a semnat cu Kanal D

Florica, care a cucerit inimile telespectatorilor și a juriului în sezonul 10 al emisiunii Chefi la Cuțite, este pe cale să își etaleze din nou talentul, însă într-un cadru diferit. Entuziasmul ei pentru provocările noi și dorința de a explora limitele creativității și ale perseverenței umane o conduc spre Insula de 1 Milion, un reality show de o intensitate fără precedent, propus de Kanal D. Aici, ea se va număra printre cei 50 de concurenți dornici să își testeze limitele și să se lupte pentru un premiu colosal de 1.000.000 de lei.

Florica Boboi, gata de o nouă etapă din viața ei

Intrigantul concept al emisiunii Insula de 1 Milion, care reînvie și dinamizează formatul reality show-urilor prin introducerea unui experiment social acut și prin promisiunea transformării vieții unui norocos participant, este pe cale să devină un hit. Florica, cu spiritul ei inovator și cu abilitățile culinare ce transcende granițele tradiționale, plănuiește să utilizeze tot ceea ce natura generoasă a junglei dominicane îi poate oferi. De la chiftele din cocos la șnițele ingenios concepute, Florica este hotărâtă să-și folosească creativitatea pentru a-și seduce și asigura alianțele cu ceilalți concurenți, promițând astfel o aventură captivantă și plină de savoare.

„Voi folosi tot ce găsesc în junglă. Din cocos fac chiftele și șnițele. Eu sunt foarte creativă, îmi vin ideile pe loc. Mă uit la ce am la dispoziție și vine ideea. O să fiu mai protejată de ei pentru că o să le gătesc. Este unul dintre planurile mele; le gătesc ca să mă ajute”, a declarat Florica Boboi, potrivit cancan.ro

În plus, visurile sale ambițioase nu se opresc aici. Cu un ochi pe premiul cel mare, Florica și-a exprimat dorința de a investi câștigurile în deschiderea unui restaurant de lux pe celebrul bulevard Champs-Elysees din Paris. Visul său este să creeze un spațiu care să o reflecte pe ea, un sanctuar al rafinamentului și eleganței, specializat în fructe de mare. Florica nu doar că vizează să aducă un suflu nou în arta culinară prin restaurantul Florys, dar este și determinată să redefinească standardele gastronomiei, imprimând fiecărui preparat o notă distinctă de gust și maestrie.

„Vreau să mă reprezinte pe mine, să mă văd pe mine acolo. Vreau să fie frumos, elegant, finuț și să pun numele meu acolo, Florys. Aș vrea să mă axez pe fructe de mare, sunt specialistă. Fructe de mare face toată lumea, dar trebuie să le faci un pic mai cu gust, trebuie să știi să gătești bine! Cred că am toate atuurile”, a mai spus Florica Boboi, conform sursei citate. 

 

 

Sursa foto: Cancan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: