Redactia.ro
Home » Monden » Câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite trădează Antena 1 pentru a participa la noua emisiune de la Kanal D. Insula de 1 Milion promite să rupă audiența

Câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite trădează Antena 1 pentru a participa la noua emisiune de la Kanal D. Insula de 1 Milion promite să rupă audiența

Câștigătoarea adorată a sezonului 10 Chefi la Cuțite a făcut o mișcare surprinzătoare, trădând Antena 1 și alăturându-se echipei de la Kanal D pentru emisiunea de senzație, Insula de 1 Milion. Această schimbare spectaculoasă promite să aducă un nou val de emoție și competiție pe micile ecrane, într-o luptă directă pentru audiență împotriva popularului Survivor România.

Câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite trădează Antena 1 pentru a participa la noua emisiune de la Kanal D

După ce a devenit vedetă la Antena 1, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite, Florica Boboi, cunoscută afectuos sub numele de Flori, și-a surprins fanii și telespectatorii trăindu-se la Kanal D pentru o nouă provocare. Echipa sa în cadrul emisiunii Insula de 1 Milion promite să aducă un plus de energie și determinare în competiția televizată, potrivit Fanatik.

Insula de 1 Milion promite să rupă audiența

Insula de 1 Milion, noul reality show de la Kanal D, a stârnit deja interesul publicului datorită promisiunii sale de a oferi cea mai mare miză din istoria televiziunii române. Cu 50 de concurenți testându-și limitele în Republica Dominicană, acest spectacol adrenalinic aduce o nouă dimensiune aventurii și competiției.

Premiera spectacolului este programată să aibă loc sâmbătă, 16 martie, la ora 21:00, oferind telespectatorilor o experiență captivantă și palpitantă. Cosmin Cernat va fi gazda acestui eveniment de neratat, iar emisiunea va fi difuzată de trei ori pe săptămână, asigurând astfel un flux constant de emoție și distracție.

În afară de Flori, echipa Insulei de 1 Milion include și alte figuri remarcabile, precum Ionuț Sugacevschi, cunoscut sub numele de Jaguaru, și Iulian Lemnaru, creator de conținut online. Acești concurenți aduc un amestec divers de talent și experiență în cadrul competiției, promițând să ofere momente de neuitat pe micile ecrane.

Sursa foto: Fanatik

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: