Redactia.ro
Home » Știri » Scandal în lumea televiziunii. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au dat în judecată Antena 1 după ce au plecat de la „Chefi la Cuțite”

Scandal în lumea televiziunii. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au dat în judecată Antena 1 după ce au plecat de la „Chefi la Cuțite”

O nouă turnură în scandalul dintre Antena 1 și foștii jurați de la Chefi la Cuțite, dar de această dată, rolurile s-au schimbat. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au acționat în judecată postul de televiziune chiar în săptămâna mărțișorului. CANCAN.RO a obținut detalii exclusive din spatele scenei acestui proces de amploare.

În începutul lunii octombrie 2023, lumea televiziunii a fost surprinsă de anunțul făcut de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, care au renunțat la rolul de jurați cu puțin timp înainte de începerea filmărilor pentru cel de-al 13-lea sezon Chefi la Cuțite. Motivul invocat a fost oboseala, însă Antena 1 nu s-a arătat impresionată și a decis să îi dea în judecată.

Astfel, în data de 23 noiembrie 2023, Antena Group a inițiat procese individuale împotriva fiecărui jurați, detalii prezentate pe larg de cancan.ro. Scandalul în instanță continuă, dar de această dată, rolurile s-au inversat. Cei trei chefi, în loc să fie pârâți, au devenit reclamanți, acționând în judecată Antena 1. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București la începutul lunii martie 2024, pe data de 6, conform informațiilor din portalul de instanțe, cu obiectul procesului fiind „acțiune în răspundere contractuală”.

Antena 1, dată în judecată pentru neplata salariilor

Motivul nemulțumirii celor trei bucătari față de postul de televiziune unde au activat timp de peste 7 ani este surprinzător. Sursele cancan.ro au dezvăluit în exclusivitate că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dat în judecată Antena 1 pentru neplata salariilor. Conform informațiilor, conducerea trustului nu le-a acordat niciun ban pentru participarea la filmările sezonului 12 Chefi la Cuțite.

În paralel, Antena Group are în derulare și procese împotriva celor trei bucătari celebri. Postul de televiziune a solicitat respectarea contractului de prestații artistice, valabil până la finalul anului precedent. Cu toate acestea, aceștia au absentat în octombrie, când trebuiau să înceapă filmările pentru noul sezon al emisiunii Chefi la Cuțite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini