Redactia.ro
Home » Știri » Câștigător Survivor România 2023. Cine a câștigat marele premiu al show-ului de la Pro TV 

Câștigător Survivor România 2023. Cine a câștigat marele premiu al show-ului de la Pro TV 

GALERIE FOTO (2) Câștigător Survivor România 2023. Cine a câștigat marele premiu al show-ului de la Pro TV 

Câștigător Survivor România 2023. Cine a câștigat Survivor România 2023, reality show-ul de la Pro TV, premiat cu 100.000 de euro.

Câștigător Survivor România 2023. Cine a câștigat marele premiu al show-ului de la Pro TV

Update – FINAL DE SHOW: Câștigătorul Survivor România 2023 este Dan Ursa!!!

„Dacă aș fi campionul Survivor 2023, ar fi și peste 100.000 de oameni care au rezonat cu mine, campionii Survivor România 2023!” , spunea Dan Ursa, cu puțin timp înainte să se rostească numele câștigătorului.

Foto: Pro TV

Ultima bătălie din acest sezon s-a dat între finaliștii Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Update ora 22:55. S-a spus stop vot. Linia de votare s-a închis, în acest moment, pentru prima sesiune! Al doilea finalist care va intra în a doua etapă de votare este Dan Ursa, care i se va alătura lui Andrei Krișan.

Update ora 22.30 Liniile de vot sunt deschise și pe durata pauzei de publicitate. În prima etapă a sesiunii de vot, telespectatorii trebuie să salveze de la eliminare unul dintre cei doi concurenți: Dan Ursa sau Carmen Grebenișan.

Update 17.00: Andrei Krișan, primul finalist. Carmen Grebenișan și Dan Ursa, la duel

Ultimul joc pentru imunitate l-a câștigat Andrei Krișan, potrivit celor de la Viperele vesele. Prin urmare, Dan Ursa și Carmen Grebenișan se vor „bate” în fața telespectatorilor pentru a i se alătura lui Krișan în tabloul final, de doi, al show-ului de la PRO TV.

„În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă informăm că Krisan va câștiga ultimul joc pentru imunitate de la Survivor România 2023, calificându-se în Marea Finală.

Dan Ursa a jucat 3 trasee a câte 4 meciuri, în final, fiind aproape de leșin din cauza epuizării, ceea ce ridică mari semne de întrebare asupra corectitudinii acestui ultim joc pentru imunitate de la Survivor România 2023.

Așadar, în finala Survivor România 2023, publicul va avea de ales, într-o primă fază, dintre Carmen și Dan Ursa, concurentul care să îi se alăture lui Krișan la ultimul vot al publicului, votul pentru câștigarea trofeului Survivor!”, au scris Viperele Vesele pe Instagram.

Survivor România 2023 a ajuns la final. Marea finală a fost difuzată miercuri, 24 mai 2023, de la 20:30, în direct din Republica Dominicană.

Trei concurenți au fost finaliști. Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan au luptat pentru premiul cel mare, de 100.000 de euro. A fost o competiție deloc ușoară, cu bune și cu rele, cu multe emoții și cu multe conflicte, totodată, așa cum trebuie să fie un show de o așa amploare.

Update ora 17.30: Și astăzi, foarte mulți fani ai show-ului și-au dat cu părerea despre cine ar putea câștiga pe pagina de Instagram a show-ul Survivor Romania.

„Dacă câștigă Carmen pe baza voturilor, e trist… competitiv e mult sub performanțele lui Krișan și Ursa. Oricum, mă bucur că ei 3 au ajuns în finală. 🙌 Păcat că au ieșit Alin și Remus, ei doi mai făceau show și aduceau puncte la greu”.

Andrei Krisan sa castige!”, a scris altcineva.

„La ora 23 ne strangem si ne mobilizam sa o ajutam pe Carmen sa ia trofeul!”, a spus o altă persoană.

„Hai să dăm peste cap toate pronosticurile și Dan să fie the winner!!!”, a comentat o altă fană.

Carmen Grebenișan spunea cât de încântată este că a ajuns în finala competiției.

„Am ras, am plans, am tipat si iar am plans. VA MULTUMIM din suflet pentru voturi! Avem nevoie de voi si maine! Va muuultumim ca ati dus-o pe Carmen in finala! Carmen e in finala, voi va dati seama? DATORITA VOUA! ♥️ HAI CARMEEEEEEN!!!! 🥇”, a fost mesajul, cu o zi înainte de finală, de pe pagina de Instagram a lui Carmen Grebenișan unde tânăra are peste 680.000 de fani care o îndrăgesc.

Update ora 15.00: Foștii concurenți Survivor România 2023 se îndreptă spre Republica Dominicană. Ei au mers să le fie alături celor trei finaliști. Mai puțin bucuroși par să fi fost Kamara și Ionuț Iftimoaie, care probabil că încă n-au făcut pace după conflictele începe în cadrul competiției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: