Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul dur transmis de soțul lui Carmen Grebenișan, înainte de semifinala Survivor România 2023: ”Nu suntem ipocriți!”

Mesajul dur transmis de soțul lui Carmen Grebenișan, înainte de semifinala Survivor România 2023: ”Nu suntem ipocriți!”

GALERIE FOTO (2) Mesajul dur transmis de soțul lui Carmen Grebenișan, înainte de semifinala Survivor România 2023: ”Nu suntem ipocriți!”

În câteva ore, semifinala Survivor România 2023 este pe cale să înceapă, tocmai de aceea mesajele din partea susținătorilor de pe rețelele de socializare sunt tot mai multe. Soțul lui Carmen Grebenișan a ținut și el să spună câteva cuvinte despre parcursul în competiție al partenerei sale, dar și despre atitudinea unora care au pus-o la zid pe aceasta.

Carmen Grebenișan, Dan Ursa, Alexandra Ciomag și Andrei Krișan sunt cei patru concurenți care au reușit să înfrunte cele mai grele condiții de la Survivor România și să ajungă aproape de marele premiu. În seara aceasta se discută semifinala, în urma căreia știm deja că Dan Ursa va câștiga colanul de imunitate ce îl trimite direct în finală. (Vezi mai multe aici)

Mesajul dur transmis de soțul lui Carmen Grebenișan înainte de semifinală

Pe rețelele de socializare au circulat o mulțime de critici la adresa lui Carmen legate de performanțele sale în cadrul competiției din Republica Dominicană. Soțul ei nu s-a mai putut abține și le-a transmis un mesaj tuturor celor care și-au dat cu părerea încă din prima săptămână.

Alex Militaru a susținut faptul că mulți dintre cei care au vorbit urât despre soția lui sunt persoane care nu fac prea mult efort fizic, dar care consideră că ar putea face totul mult mai bine. Totuși, acesta a ținut să le reamintească tuturor că partenera sa nu este o persoană care practică vreun sport, dar a reușit să facă față cu brio tuturor probelor.

„Sunt oameni, nu mulți, care sunt voinici din fotoliu, din față televizorului și care ar fi făcut mai bine decât Carmen, ar fi alergat mai repede, ar fi țintit mai bine, uitând că ea a spus de la început că nu e o fire sportivă. Carmen și-a dorit să meargă la Survivor că lecție de viață și ca să viseze la marele premiu… nu suntem ipocriți.

Nu e mereu cea mai bună pe traseu, dar mi-am dat seama că Survivor nu este doar despre a fi bun pe traseu, ci și despre a fi om. Merită Carmen să câștige “doar” cu această calitate? Sunteți alături de mine că să o susținem? Fie că “cel mai om” dintre supraviețuitori să câștige”, a scris Alex Militaru pe Instagram.

Alex Militaru, alături de Carmen Grebenișan, de la Survivor România 2023
Alex Militaru, alături de Carmen Grebenișan, de la Survivor România 2023

Ce spune Alex Militaru despre Andrei Krișan

Chiar dacă îi este adversar soției sale, Alex Militaru nu a ratat ocazia de a-i mulțumi lui Andrei Krișan pentru grija constantă pe care a avut-o de fete din momentul în care a avut loc unificarea. Partenerul concurentei de la Survivor România 2023 nu l-a uitat nici pe moderatorul emisiunii, Daniel Pavel, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă.

„Îi mulțumesc lui @daniel.pavel.8 pentru că se poartă atât de uman cu toți concurenții și asta a fost de mare ajutor pentru ei. El încă nu știe, dar îi mulțumesc din nou și lui @andrei.krisan pentru cum a avut grijă de fete. Nu aș vrea să omit pe nimeni dintre Faimoși, Carmen s-a înțeles cu toată lumea și cu siguranță le va mulțumi și personal”, a mai scris bărbatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: