Redactia.ro
Home » Monden » Cât a fost darul, la nunta lui Dani Oțil. Invitații au fost nevoiți să ofere bani grei

Cât a fost darul, la nunta lui Dani Oțil. Invitații au fost nevoiți să ofere bani grei

GALERIE FOTO (4) Cât a fost darul, la nunta lui Dani Oțil.

Cât a fost darul, la nunta lui Dani Oțil. În acest weekend, prezentatorul de la Antena 1 a scăpat de burlăcie. Dani Oțil s-a căsătorit cu frumoasa Gabriela Prisăcariu, femeia care îi va dărui primul copil. În această zi specială au fost alături de ei prieteni, rude și familiile, cei doi organizând totul pentru ca evenimentul să iasă splendid. Cu toate astea, mulți internauți au fost curioși cât a fost darul la nunta moderatorului tv.

Cât a fost darul, la nunta lui Dani Oțil. Invitații au fost nevoiți să ofere bani grei

Cât a fost darul, la nunta lui Dani Oțil. În acest weekend, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele. Cei doi au organizat o nuntă după bunul plac, alături de specialiști în domeniu. Viitori părinți au avut petrecerea de nuntată chiar în restaurantul pe care vedeta de la Antena 1 îl deține în București. Chef-ul care s-a ocupat de preparatele speciale a fost Nicolai Tand, bunul prieten și colegul lui Dani Oțil.

Nunta celor doi a fost un eveniment restrâns unde au participat cele mai importante persoane din viața lor, membrii familiei și prietenii apropiați. Printre vedete s-au aflat Răzvan Simion și iubita sa, Daliana Răducan, Ramona Olaru, Florin Ristei si iubita sa, Elida Toma, Mihai Bobonete și soția sa. La intrarea în restaurant, invitații au trecut printr-o zonă special amenajată cu multe spice de grâu și mulți bujori.

Având în vedere amploarea marelui eveniment, toată lumea s-a întrebat cât a fost darul la nunta lui Dani Oțil. Preparatele au fost delicioase, iar meniul a fost unul extrem de generos. Conform informațiilor care există pe site-ul restaurantului deținut de Dani, preparatele pe care oamenii le pot servi sunt fabuloase, dar și cu prețuri puțin piperate. Astfel, pentru o friptură oamenii trebuie să plătească între 36 și 88 de lei, pentru o porție de 200 de grame, la care se mai adaugă, separat, o garnitură și o salată, ambele plătite separat. O farfurie de ton sau dorada la grătar și o garnitură de piure costă aproximativ 60 de lei. Prețul aperitivelor pornesc de la 24 de lei și ajung chiar la 54 de lei. Prețul salatelor pornește de la 29 de lei și poate ajunge chiar și la 50 de lei.

Așadar, dacă stăm să calculăm, reiese faptul că un meniu obișnuit nu ar depăși 50 de euro. Dar cu siguranță prezentatorul tv a ales tot ce-i mai bun pentru invitații săi. Astfel că darul de nuntă este posibil să se fi ridicat la ordinuel sutelor de euro.

Dani Oțil, despre nunta cu Gabriela Prisăcariu

Ziua de sâmbătă a fost una de neuitat pentru Dani Oțil, care s-a căsătorit cu modelul Gabriela Prisăcariu. Astfel a scăpat de statutul de burlac, acum că s-a căsătorit cu blondina care îi va dărui primul copil. Dani Oțil a avut primele reacții după marele eveniment chiar în emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion.

Acesta a spus că va rămâne același om de până acum, chiar dacă este un bărbat însurat. „Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi. Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a declarat Dani Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: