Redactia.ro
Home » Știri » Cât a plătit un turist la un restaurant din Mamaia Nord: „De banii aştia luam trei porci / Am plecat și nesătui”

Cât a plătit un turist la un restaurant din Mamaia Nord: „De banii aştia luam trei porci / Am plecat și nesătui”

GALERIE FOTO (2) Cât a plătit un turist la un restaurant din Mamaia Nord: „De banii aştia luam trei porci / Am plecat și nesătui”

Iată pățania unui turist și cât a plătit acesta la un restaurant din Mamaia Nord. Nu a mers singur acolo, ci însoțit de familie și prieteni, dar chiar și așa spune că suma a fost prea mare și că – mai în glumă, mai în serios – de banii aceia ar fi putut să ia „trei porci”. Iată amănunte!

Cât a plătit un turist la un restaurant din Mamaia Nord: „De banii aştia luam trei porci / Am plecat și nesătui”

Turistul din Bârlad a mers împreună cu familia și prietenii – în total, în jur de 10 persoane – la un restaurant din zona Mamaia Năvodari. Toate bune și frumoase, până la nota de plată.

Omul a rămas cu gură căscată când s-a uitat pe nota de plată. E decis să nu mai meargă la acel local de aici înainte pentru că i s-a părut foarte scump prânzul.

„Am mâncat trei familii şi am plătit suma de 4.000 de lei. Cel mai scump produs a fost captura zilei cu trei pești, un lup de mare şi două dorade pe care a dat 1.760 de lei. În rest vin, salate… Este incredibil! 4.000 de lei doar o masă.De banii aştia luam trei porci la copii, am patru copilași. Vă daţi seama. Mi-a plăcut, dar nu mai vin. Mai bine mă duceam în altă parte. Am plecat şi nesătui. Este exagerat preţul. Al doilea sejur nu mai vin aici”, a spus bărbatul, pentru Antena 3 CNN.

Pe lângă cei trei pești, pentru care familiile din Bârlad au fost nevoiți să plătească peste 1.700 de lei, aceștia au mai mâncat creveți, sparanghel sau ciolan de porc confiat, potrivit bzi.ro.

Mai exact, pe nota de plată se regăseau: 4 porții de creveți chilly mayo- 316 de lei, 3 porții de crispy bufallo chicken wings – 127 lei, 7 porții de cartofi prăjiți cu parmezan și usturoi – 147, 1 porție de ciolan de porc confiat – 80 de lei, 5 porții de sparanghel – 130 de lei, 1 porție șnițel din piept de pui- 42 de lei, 2 porții de salată asortată- 52 de lei, 1 porție legume la tigaie – 26 de lei, Jamon- 320 de lei, 5 sticle de apă – 75 de lei, 2 sticle de vin – 380 de lei, 1 fresh de portocale – 22 de lei, 3 beri – 44 de lei, mujdei de usturoi – 4 lei, 5 sucuri – 60 de lei și captura zilei – 1.760 lei.

Foto: captură Antena 3 CNN
Cât a plătit un turist la un restaurant din Mamaia Nord: „De banii aştia luam trei porci / Am plecat și nesătui”
Foto: captură Antena 3 CNN
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: