Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cât ajungi să plătești pe lună dacă îți iei o Dacia Logan printr-un credit auto

Cât ajungi să plătești pe lună dacă îți iei o Dacia Logan printr-un credit auto

Dacia Logan

Dacia Logan este cel mai popular model Dacia în România. Preţurile pentru noua Dacia Logan pleacă de la 7.000 de euro cu TVA inclus. Cum suma nu este la îndemâna oricărui potenţial cumpărător, o variantă este achiziţia prin credit auto.

Finanţarea de la Dacia, prin RCI Leasing, este oferită pentru o perioadă de maximum 5 ani. Creditul în lei pentru achiziţionarea noului Logan vine cu o rată lunară de 705 lei, în cazul în care clientul nu plăteşte niciun avans. La un avans de 15% sau 4.400 de lei, rata lunară este de 605 lei.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Dacia Logan Acces SCe 73, cu servicii incluse, în valoare de 31.205 lei, cu 50% avans, 147 lei rată lunară (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (3%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 12 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 65,7 lei, valoare totală a creditului 15.602 lei, DAE 9,37%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 13.012 lei, valoare totală plătibilă 22.143 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,8174 lei. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile

Cei care doresc să-și achiziționeze un autoturism Dacia o pot face prin programul de creditare și servicii Dacia Avantaj. Acest program este destinat exclusiv persoanelor fizice ce pot face dovada veniturilor pe teritoriul României.

Documentele necesare pentru constituirea dosarului de creditare

Dacă ești salariat cu venituri declarate la ANAF, ai nevoie de următoarele documente:

  • Oferta de credit. Aceasta se obține de la agentul Dacia/Renault sau online de pe simulatoarele noastre de finanțare Dacia / Renault.
  • Cererea de credit. Aceasta se obține de la agentul Dacia/Renault.
  • Copie carte de identitate.

În baza documentelor de mai sus în aproximativ 1 ora vei primi un răspuns de la agentul Dacia/Renault, dacă dosarul tău de credit este eligibil pentru a primi finanțare.

Dacă ești pensionar și vrei sa îți cumperi mașina în rate, ai nevoie de cel mai recent talon de pensie și decizia de pensionare. Cadrele militare au nevoie de

  • Adeverință de venit (model RCI) – o poți obține de la orice agent Dacia/Renault sau o poți descărca de aici.
  • Adeverință aferentă veniturilor anului trecut (înlocuiește fișa fiscală).
  • Raport per salariat emis de Revisal certificat de angajator.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: