Redactia.ro
Home » Monden » Cât câștigă Andra din evenimentele private. Suma fabuloasă pe care o cere pentru mai puțin de o oră de cântat

Cât câștigă Andra din evenimentele private. Suma fabuloasă pe care o cere pentru mai puțin de o oră de cântat

Andra se află în topul celor mai bine plătite cântărețe din România. La ultimul eveniment la care a fost invitată a câștigat foarte mulți bani pentru doar o oră și jumătate de cântat.

Andra a mai avut concerte și peste hotare, pentru care a fost foarte bine plătită. Printre acestea s-au numărat și unul în Italia, și altul în Irlanda.

Andra nu urcă pe scenă fără 6.000 de euro pentru 45 de minute

Este clar că Andra e una dintre cele mai bune și căutate voci feminine din România. Talentul ei, dar și prezența în calitate de jurat la Pro TV i-au oferit și mai multă notorietate. Astfel, și prezența ei la evenimente a fost din ce în ce mai solicitată.
Dacă până acum puțin timp Andra cerea între 2.500 – 3.500 de euro ca să cânte la un eveniment, acum artista nu mai urcă pe scenă fără 6.000 de euro. Vorbim de un concert de doar 45 de minute.

Cu puțin timp în urmă, cântăreața a cântat la inaugurarea unui local pentru nunți timp de 90 de minute. Pentru acest moment artistic a fost plătită cu circa 10.000 de euro. Suma nu îi rămâne, însă, ei, în întregime. Aceasta se împarte cu membrii trupei, fiecare primind câte o sumă.

Cu toate că publicul își dorește să o vadă mai des, Andra cântă mai mult la evenimente private, decât la concerte mari prin țară. A fost și propria ei alegere să cânte adesea la petreceri sau la zile ale orașelor. Totodată, are multe evenimente la care cântă și în afara țării, iar acolo are un real succes. De regulă, artista alege să adauge în repertoriul său, pe lângă propriile melodii lansate, multe piese tradiționale românești.

Cea mai mare sumă primită la un concert de 40 de minute

În anul 2017, la un concert de 40 de minute organizat de Primăria Târgu Mureș, a cerut nu mai puțin de 10.000 de euro. La câteva luni distanță, aceasta bătea recordul fiind plătită de o altă instituție publică, mai precis Primăria Cluj Napoca de Ziua Națională, cu nu mai puțin de 16.000 de euro, pentru un concert de 60 de minute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: