Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă un angajat KFC. E mai mult decât credeai

Cât câștigă un angajat KFC. E mai mult decât credeai

GALERIE FOTO (2) Cât câștigă un angajat KFC. E mai mult decât credeai

Salariu KFC – Cât câștigă un angajat KFC. Salariile variază în funcție de experiență și postul ocupat. Venitul lunar al angajaților de la acest fast-food nu sunt chiar așa de mici precum s-ar crede.

KFC are în acest moment mai multe anunțuri de angajare în desfășurare, pe care le poți analiza aici.

Din anunțurile lor de recrutare, reiese că un angajat poate avea un salariu lunar de până la 2400 de lei net. Mai mult, compania are o ofertă pentru studenți:

Studentii integralisti primesc suplimentar o prima lunara in valoare de 300 de lei NET. #Implica-te si diferentiaza-te! Distreaza-te! Poti alege optiuni variate de program: full time – 8h, part time – 4h, 6h, weekend;

Noi iti asiguram un loc de munca stabil, pe termen lung; Poti sa-ti alegi restaurantul preferat, astfel incat sa ai mai mult timp pentru tine, iar noi iti decontam lunar transportul; Iti garantam mariri salariale periodice, in functie de timpul petrecut in companie: la 6 luni, 1 an, 2 ani; Iti acordam prime cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun, atat pentru tine, cat si pentru copilul / copiii tai;

Salariu KFC: cât câștigă un angajat

Conform site-ului undelucram.ro, unde mai mulți români au publicat experiența lor la diverse locuri de muncă, salariile în cadrul fast foodului variază. Astfel, un Assistant Manager primește, în februarie 2020, salariul net de 2000 de lei, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 300 de lei și un bonus de 500 de lei.

Un casier la KFC Pitești câștigă 1556 de lei, iar un curier auto 1000 de lei lunar. Conform sursei citate, casierul de la KFC București, câștigă ceva mai mult, 2.652 lei. Desigur, aceste venturi diferă în funcție de experiența și realizările profesionale ale fiecărui angajat. Lucratorul în bucătările angajat la KFC câștigă 1600 de lei net, plus 300 de lei bonuri de masă. Un Director Logistică avea, în 2019, un salariu de 3000 de lei, plus 300 de lei bonuri de masă, plus 500 de lei bonus lunar, conform undelucram.ro.

Salariu KFC: despre companie

KFC (Kentucky Fried Chicken) este deținut de Yum! Brands, Inc. Este unul dintre cele mai mari companii de lanțuri de restaurante. Aceeași companie deține și Pizza Hut și Taco Bell. În România, există restaurante KFC în 24 de orașe.