Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă un cerșetor pe litoralul românesc? Sumele sunt fabuloase

Cât câștigă un cerșetor pe litoralul românesc? Sumele sunt fabuloase

cerșetor

O filmare recentă demonstrează că cerșetorii au venituri mai mari decât românii de rând. Un cerșetor din Constanța se laudă că face 1.200 de lei pe zi. „Mai mult ca tine fac”, îi spune acesta șoferului care l-a filmat, căruia îi flutură în față un teanc de bani.

Imaginile au fost publicate luni dimineață pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța. Conform autorităților locale, localnicii și turiștii sunt generoși cu cerșetorii.

Cu ajutorul unei camere ascunse, un șofer a reușit să filmeze un cerșetor în timp ce se mândrea cu câștigurile pe care le avusese în ultimele zile, în ciuda faptului că primise o amendă de 500 de lei.

„Zece milioane fac! Ieri am făcut 12! Mai mult decât tine fac!”, spune cerșetorul, în timp ce flutură un teanc de bani în mână. În ultima lună, Poliția Locală Constanța a dat 70 de sancțiuni, în valoare de 9.500 lei.

Cetățenii, sfătuiți de autorități să nu sprijine cerșetoria

Autoritățile locale fac apel la constănțeni și turiști ca în cazul în care observă astfel de persoane care apelează la mila publicului să sune la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

„Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană”, spunea Gheorghe Dinică în „Filantropica” lui Nae Caranfil. Se pare că la Constanța se spun multe povești iar concetățenii noștri sunt generoși cu cerșetorii. Un astfel de… „povestitor“ relatează într-o înregistrare cu camera ascunsă cum câștigă chiar și 1.200 de lei pe zi.

„Mai mult ca tine fac”, îi spune șoferului, căruia îi flutură teancul de bani prin față. Nepăsător pentru că doar ce primise o amendă de 500 de lei, cerșetorul încheie dialogul transmițându-i constănțeanului: “Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile”. (…)

Facem apel la constănțeni și turiști ca în cazul în care observă astfel de persoane care apelează la mila publicului să sune cu încredere la numerele de telefon ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp”, este un mesaj apărut pe pagina oficială a Primăriei Constanța de pe o rețea socială.

Cât câștigă un cerșetor la Constanța? 1.200 de lei pe zi!!! Spuneți STOP cerșetoriei!

Cât câștigă un cerșetor la Constanța❓1.200 de lei pe zi‼️Spuneți #STOP cerșetoriei!“Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană”, spunea Gheorghe Dinică în “Filantropica” lui Nae Caranfil.Se pare că la Constanța se spun multe povești iar concetățenii noștri sunt generoși cu cerșetorii.Un astfel de… „povestitor“ relatează într-o înregistrare cu camera ascunsă cum câștigă chiar și 1.200 de lei pe zi.„Mai mult ca tine fac”, îi spune șoferului, căruia îi flutură teancul de bani prin față. Nepăsător pentru că doar ce primise o amendă de 500 de lei, cerșetorul încheie dialogul transmițându-i constănțeanului: “Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile”.Doar în ultima lună colegii noștri din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 70 de sancțiuni, în cuantum de 9.500 lei.Facem apel la constănțeni și turiști ca în cazul în care observă astfel de persoane care apelează la mila publicului să sune cu încredere la numerele de telefon ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.#PrimariaConstanta#STOPcersetoriei

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 26 iulie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini