Redactia.ro
Home » Monden » Cât cere Carmen Harra pentru o previziune simplă. Vei fi surprins să afli

Cât cere Carmen Harra pentru o previziune simplă. Vei fi surprins să afli

Carmen Harra

Carmen Harra este doctor în psihologie și are un cabinet de terapie alternativă. Are face, deseori, preziceri despre ce se va întâmpla în lume, fiind o apariție constantă la TV, nu numai în România, ci și în afară, ea fiind stabilită în America de mai mulți ani.

Cât cere Carmen Harra pentru o previziune

Carmen Harra este psiholog la bază și are un doctorat. Mai mult, ea are un site propriu prin care oferă servicii oamenilor care doresc să apeleze la ajutoru său. Totuși, un lucru care se poate observa este că nu e deloc ieftin să ai parte de serviciile lui Carmen Harra, pentru că are niște prețuri destul de piperate.

Astfel, pentru o oră de convorbire sau consultație cu Carmen Harra, un client trebuie să plătească nu mai puțin de 400 de dolari americani.

10 minute la o taxă de 100,00 USD,

20 de minute la o taxă de 150,00 USD,

30 de minute la o taxă de 250,00 USD,

60 de minute la o taxă de 400,00 USD.

Mai mult, pe site-ul terapeutei sunt arătate toate modalitățile prin care por fi făcute ședințe. Poate fi una față în față, sau chiar prin Skype, de la distanță, sau telefon.

„Puteți alege între o consultație telefonică (Dr. Harra va va sună personal, la ora stabilită), o consultație prin Skype, sau una prin intermediul internetului, unde vi se va răspunde la 4 întrebări.

Pentru programări, trimteti un e-mail la adresa sus menționată, cu informațiile necesare procesării plății și veți primi o programare. În cazul în care, din motive de securitate nu doriți să trimiteți datele cărții de credit prin intermediul e-mailului, puteți lasă un număr de telefon al unui post fix și veți fi sunat de asistență să pentru a-i comunica datele respective.

Clienții care doresc programări și consultații, pot folosi de asemenea Skype”, se arată pe site-ul propriu al lui Carmen Harra.

Ce previziuni are Carmen Harra pentru 2021, anul de după pandemie

Carmen Harra a avut mai multe premoniții despre acest an, în care pandemia de coronavirus face ravagii. Totuși, aceasta a ținut să menționeze că anul 2021 va fi unul mult mai bun.

”2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial.

Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe. Trebuie să ne dăm seama că viața este atât de frumoasă încât e păcat să stăm supărați. Tot ce avem se duce într-o secundă și tot ce ave rămân doar amintiri”, a spus Carmen Harra despre situația actuală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: