Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă cafeaua băută de Patriarhul Daniel. Prețul nu e accesibil oricui

Cât costă cafeaua băută de Patriarhul Daniel. Prețul nu e accesibil oricui

Iată cât costă cafeaua băută de Patriarhul Daniel. Prețul nu e accesibil oricui, asta este cert.

Cât costă cafeaua băută de Patriarhul Daniel. Prețul nu e accesibil oricui

Sunt multe sortimente de cafea, pentru toate gusturile și buzunarele. De exemplu, Patriarhul Daniel bea o cafea de selecție, 100% arabica, neagră ca abanosul, intensă și aromată, care nu e accesibilă oricui când vine vorba de preț.

Cafeaua pe care Patriarhul Daniel o bea se cheamă „Divin”, iar 100 de grame costă 45,99 lei, astfel că un kilogram ajunge la prețul de 450 de lei. Nu e deloc puțin.

Mărturisirea a fost făcută de Gheorghe Florescu, unul dintre cei mai apreciați români în ceea ce privește secretele cafelei, despre care se spune că este „magicianul cafelei”.

„Patriarhul bea cafea Divin. Nu numai Patriarhul. Starețul Mănăstirii Putna! Acolo, la Putna, a avut loc o întâlnire, o procesiune religioasă – au venit o grămadă de patriarhi, mitropoliți, episcopi, și aceștia au băut cafea. Prin intermediul unui Vicar Patriarhal, m-au contactat și au băut cafea Divin. Protocolul Mănăstirii Putna prevede cafea Divin și Patriarhul bea cafea Divin”, a spus Gheorghe Florescu, în cadrul episodului XVII al sezonului II al podcast-ului Avangarda, cu Ionuț Vulpescu, conform Click.ro.

Ce salariu are Patriarhul Daniel

Suma pe care Patriarhul Daniel o primește lunar se ridică la aproximativ 24.000 de lei. Funcția sa este plătită similar cu cea avută de președintele Senatului sau de către un membru de vază al Camerei Deputaților.

„Bogăția și sărăcia nu sunt un scop în sine, ci ele pot fi prilej de apropiere sau de îndepărtare de Dumnezeu și de semeni. El nici nu mulţumeşte lui Dumnezeu, nici nu miluieşte pe săraci, ci se gândeşte doar la sine, se asigură material, dar se însingurează spiritual. Sufletul bogatului nemulţumitor sau nerecunoscător şi nemilostiv a devenit întru totul trupesc, el nu mai este suflet duhovnicesc. Singura preocupare a sufletului este aceea de a se supune trupului lacom de a mânca, de a bea şi de a se veseli, în totală uitare de Dumnezeu şi de semeni”, cuvânta Patriarhul Daniel credincioșilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: