Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă dacă vrei să faci facultatea alături de Selly. Vloggerul Andrei Şelaru vrea să înveţe la Tiffin University

Cât costă dacă vrei să faci facultatea alături de Selly. Vloggerul Andrei Şelaru vrea să înveţe la Tiffin University

Selly facultate

Unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, Selly își dorește să aplice la Tiffin University care are sediul în Capitală. Solistul și actorul Andrei Șelaru vrea să facă o facultate în domeniul bussiness.

Selly vrea să intre la Facultatea Tiffin University

Andrei Șelaru, zis Selly își dorește să se înscrie la o facultate de business și intenționează să candideze la Tiffin University. Selly a reușit să absolve liceul cu note mari la Bacalaureat.

La Limba și literatura română, Selly a luat 9.50, la Matematică, 9.60 iar la Biologie 9.70, astfel media a fost de 9.60.

În cadrul unui vlog postat pe Youtube, Selly, în vârstă de 19 ani a menționat că se va muta în Capitală unde își va cumpăra un apartament. De asemenea, vloggerul a făcut câteva declarații despre sistemul educațional din România și a criticat felul în care se predă în școlile din țară. Pe lângă facultate, Selly va lucra la proiectele care îi aduc succes.

Râdem, glumim, dar să înveți pe de rost 3-4 pagini de comentarii pentru fiecare din operele de la română, așa cum se cere ca să iei o notă mare, este o imensă pierdere de timp, ceva ce nu te va ajuta cu absolut nimic în viață, și mi se pare RIDICOL să fim nevoiți să învățăm ceva, iar alte lucruri INFINIT mai importante să fie complet ignorate. Bine că trebuie să înveți pagini întregi despre asta, dar nimeni nu te învață cum funcționează economia, băncile, inflația, creditele, legile, companiile, taxele, politica, care sunt drepturile tale, cum să îți manageriezi banii ca să nu ajungi îngropat în datorii„, a spus vloggerul.

Cât costă dacă vrei să faci facultatea alături de Selly

Tiffin University este singura universitate privată din țară acreditată de Statele Unite ale Americii și în Europa, fiind originară din Ohio. Conform unui comunicat de presă transmis în 2019, absolvenții care s-au înscris în anul universitar 2019-2020, au primit burse pe toată durata celor patru ani de studiu.

Admiterea se face pe bază de dosar, ce trebuie să conțină și dovada cunoașterii limbii engleze, prin depunerea unui certificat recunoscut la nivel național și internațional.

Așadar, această universitate le oferă viitorul afaceriști să analizeze situații de afaceri reale, în timp real și le va dezvolta abilități de lider și de muncă în echipă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: