Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă meniul zilei la restaurantul lui Constantin Enceanu. Artistul a scumpit prețul mâncării: ”Ne obligă situația!”

Cât costă meniul zilei la restaurantul lui Constantin Enceanu. Artistul a scumpit prețul mâncării: ”Ne obligă situația!”

Cât costă meniul zilei la restaurantul lui Constantin Enceanu.

Cât costă meniul zilei la restaurantul lui Constantin Enceanu. Interpretul de muzică populară are un local în Filiași, Dolj. Restaurantul e deschis zilnic, iar din cauza situației economice, artistul a decis să crească prețul meniului de prânz.

Cât costă meniul zilei la restaurantul lui Constantin Enceanu. Artistul a scumpit prețul mâncării: ”Ne obligă situația!”

Constantin Enceanu e unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară. Dincolo de cariera lui din industria muzicală, Constantin Enceanu e proprietar de restaurant, iar tot ce investește în localul său din Filiași, devenit între timp un adevărat centru de evenimente, dotat și cu un atractiv loc de joacă pentru copii. Artistul a anunțat că a fost nevoit să mărească prețurile meniurilor.

”Zilele trecute am inaugurat locul de joacă, am pus tobogane gonflabile, ca pe Litoral, am cumpărat din Germania și o tiroliană, ca în parcul din Sinaia, are o lungime de 20 de metri. Ne străduim să facem frumos, am avut, de 1 Iunie, peste 100 de copii la locul de joacă. Noi am gândit acest părculeț pentru cei care ne vizitează. E mare lucru să-ți lași copilul în siguranță să se joace, căci sunt supravegheați, iar tu să vii să îți bei liniștit cafeaua, la aer curat. Organizăm și petreceri pentru copii, cu tematică”, a spus artistul pentru ego.ro.

Restaurantul e deschis zilnic, oferă chiar și meniul de prânz la un preț de 22 de lei. Constantin Enceanu organizează evenimente, nunți, botezuri. ”S-au scumpit toate, și benzina și motorina, ne obligă situația să creștem și noi prețurile la mâncare, în local, cu 10-15%. O să fie o vară plină, avem foarte multe nunți și botezuri la restaurantul nostru din Filiași. Dacă înainte organizam doar sâmbăta și duminica, acum avem de joi până luni. În pandemie, toată lumea și-a anulat petrecerile, iar acum au dat toți buluc”. Cât costă să mănânci la restaurantul lui Constantin Enceanu? De exemplu, un meniu de prânz, cu ciorbiță și tocăniță, ajunge la 22 de lei.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: